Черевики тактичні Mil-Tec Chimera higt Black 12818302

Код:  449049950

Черевики тактичні Mil-Tec Chimera higt Black 12818302

Код:  449049950

Розмір: 42

Немає в наявності

5 350

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Черевики Mil-tec CHIMERA HIGH Black 12818302

Легкі тактичні 8-дюймові черевики серіїChimera Highвід німецького бренду Miltec є парою військового взуття, яке чудово підійде для трисезонного використання в різних погодних умовах.

Функціональна будова представлена надійним верхнім шаром, який виготовлений із надміцного нейлону із прогумованими елементами. Шкарпетка та п'ята посилені використанням жорсткого гумового ранту, для кращого захисту стопи в цілому. Всі основні частини черевиків для більшої надійності прошиті подвійним швом. Цивільне забарвлення черевиків дозволить легко «розчинитись у натовпі».

Висота черевиків та надійна система шнурівки забезпечують кращу фіксацію гомілкостопа та ноги в цілому. Язичок має спеціальну конструкцію, яка запобігає потраплянню вологи всередину черевика навіть за дуже інтенсивних опадів.

Лита підошва "Wolf Teeth" є двошаровою: перший шар - м'який поліуретан, він забезпечує кращу амортизацію при високих фізичних навантаженнях, другий шар - з жорсткішої гуми з агресивним протектором, який забезпечує краще зчеплення з нерівними абразивними поверхнями.

Внутрішня частина. Утеплювач «EVA» - це високоякісна теплоізоляційна піна із закритим осередком, не має губкоподібної структури та не вбирає вологу. Підкладка - запатентований вологовідштовхувальний та паропроникний матеріал Dintex®, який також забезпечує сухість ваших ніг і при цьому дозволяє їм дихати. Устілку виготовлено і тієї ж піни «EVA». Верхня частина має додаткове набивання, яке попереджає натирання під час інтенсивного носіння.

Маючи високі вологозахисні та теплоізоляційні показники, тактичні черевикиChimera Highстануть надійним помічником для роботи під прикриттям оперативників силових структур, працівників охоронних організацій, туристів та спортсменів стрілецьких видів спорту на полігоні.

  • система швидкого шнурівки
  • двошарова лита підошва
  • гумовий рант на шкарпетці та п'яті
  • відмінна теплоізоляція та вологозахист
  • матеріали: верх – 100% Нейлон, поліуритан; підошва – гума, поліуритан; утеплювач - EVA, підкладка - 100% Поліестер

Характеристики

Розмір
Колір
Матеріал підошви
  • Гума
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами