Підсумок M-Tac для АК з клапаном MM14

Код:  449211503

Підсумок M-Tac для АК з клапаном MM14

Код:  449211503

Є в наявності

1 029

935

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Функціональний і легкий підсумок від бренду М-Тас дозволить максимально зручно оперувати магазином та забезпечить швидке перезаряджання під час виконання бойових задач. Дана модель дає можливість розмістити магазин АК/AR типу та навіть вмістить магазин для РПК-74.  

Підсумок виготовлений з Сordura 1000D – високоякісного матеріалу, стійкого до стирання та великих навантажень. Продумана форма забезпечує надійну фіксацію всередині та захищає магазин від мимовільного випадання при активному русі.

В даній моделі дизайнери бренду передбачили кришку-клапан, яку за бажанням можна прикріпити до задньої стінки підсумка або повністю зняти, модифікуючи його у відкритий. За допомогою велкро липучок кришка-клапан регулюється по висоті та дозволяє налаштувати підсумок під потрібний вам розмір магазина. Фронтальний MOLLE інтерфейс дає можливість прикріпити додаткове спорядження. Бокові стінки з нейлонової стропи забезпечують легке виймання магазина з підсумка. Кріпиться на плитоноску або РПС за допомогою MOLLE інтерфейсу. Об'єм підсумка регулюється за допомогою резинки та фіксатора в нижній частині виробу.

M-Tac підсумок для АК з клапаном стане чудовим доповненням індивідуального комплекту спорядження бійця.

Матеріал:

Cordura 1000D

Особливості:

Легкий і простий у використанні; 

Надійна фіксація магазина;

Кришка-клапан знімається, що дозволяє модифікувати підсумок у відкритий;

MOLLE інтерфейс.






Завдяки своїм унікальним якостям Cordura широко застосовується в тактичному спорядженні військових, сил правопорядку і спеціального призначення. В основному - це матеріали з лінійною щільністю 1000d і 500d. Лінійна щільність - це співвідношення маси нитки матерії і її довжини. Вимірюється в Денье (denier). Ця одиниця виміру загалом застосовується для нейлонових виробів. Відповідно, чим вище цей показник, тим щільніша і важча тканина. Фізико-технічні характеристики CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000 Н, роздираюче навантаження близько 150 Н. Стійкість до стирання більше 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків.
Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA безсумнівно пройдуть випробування часом і відстанню. CORDURA - це міцність, надійність і стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією.


Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image