Кросівки M-Tac тактичні Patrol R Gen.2 Olive 41

Код:  449211509

Кросівки M-Tac тактичні Patrol R Gen.2 Olive 41

Код:  449211509

Є в наявності

4 065

3 695

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нові М-TАС КРОСІВКИ ТАКТИЧНІ PATROL R GEN.2 це зручне, практичне взуття, яке можна носити як в міських, так і в польових умовах.  

Основною відмінністю кросівок Patrol R Gen. 2 від попередньої генерації - зміна протектору підошви, завдяки чому вдалось покращити її зчеплення з будь-якою поверхнею та при цьому зберегти гнучкість.  

M-Tac кросівки тактичні Patrol R Gen. 2 виготовлені з замші (натуральної італійської гідрофобної шкіри) та оригінального матеріалу Cordura 1000D - якісних й зносостійких матеріалів, які забезпечать захист від механічних пошкоджень та тривалий термін експлуатації. Також, дані матеріали наділяють кросівки вологостійкими, дихаючими та зносостійкими властивостями, які є вкрай необхідними під час тренінгу, руху по бездоріжжю та значних фізичних навантажень.  

Носок і п’ята кросівок посилені шкірою, додатково прогумованою за спеціальною технологією, що додає кросівкам довговічності. Основна (каркасна) устілка виконана із щільного нетканого матеріалу, який не деформується під впливом вологи, відрізняється міцністю, зносостійкістю, екологічністю та здатністю зберігати форму. 

Метод кріплення підошви до кросівка - вакуумно-термічний. Це означає, що вона не прошивається в місці кріплення до взуття, забезпечуючи тим самим додатковий захист від потрапляння вологи всередину. Верхній шар підошви поліуретановий, має амортизуючі властивості, полегшує ударні навантаження та надає підошві легкість і підвищену термоізоляцію. Нижній шар виготовлений з гуми, завдяки чому підошва має високий коефіцієнт зчеплення.

Матеріал:

  • Замша (натуральна італійська гідрофобна шкіра);

  • Оригінальна Cordura 1000D;

Особливості:

  • Прогумовані носок і п’ята;

  • Каркасна устілка з нетканого матеріалу; 

  • Двокомпонентна підошва.

Підкладка:

Сітка взуттєва


Завдяки своїм унікальним властивостям Cordura широко застосовується в тактичному спорядженні військових, правоохоронних органах і органах спеціального призначення. В основному цей матеріал із лінійною щільністю 1000d та 500d. Лінійна щільність – це співвідношення маси нитки матерії та її довжини. Вимірюється в Деньє (denier). Ця одиниця вимірювання переважно застосовується для нейлонових виробів. Відповідно, чим вище цей показник, тим щільніша і важча тканина.
Фізико-технічні характеристики тканини CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000 Н, роздираюче навантаження - близько 150 Н. Стійкість до витирання більше 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків. Чи то тактичний рюкзак, чи підсумки або куртка.
Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA, безсумнівно пройдуть випробування часом і відстанню. CORDURA - це міцність, надійність та стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією;



Характеристики

Розмір
Колір
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами