Приціл коліматорний Hawke Frontier RD 1x22 точка 2 MOA. Weaver

Код:  449211521

Приціл коліматорний Hawke Frontier RD 1x22 точка 2 MOA. Weaver

Код:  449211521

Є в наявності

16 971

15 428

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коліматорний приціл Hawke Frontier призначений для встановлення як на мисливські гвинтівки, так і на карабіни на платформі AR.

Високоякісна алюмінієва конструкція, втоплені регулятори яскравості, захищені турелі та водонепроникність за стандартом IPX7 забезпечують міцність і надійність під час використання приладу в найскладніших умовах.

Оптика з 25-ти шаровим просвітлювальним покриттям гарантує максимальну чіткість зображення.

Коліматор Frontier оснащений яскравою точкою 2 MOA з 10-ма рівнями регулювання яскравості підсвічування, 2 з яких сумісні з приладами нічного бачення. Режим A.I.M. (Auto Illumination Mode) дає змогу заощаджувати заряд батареї, переводячи приціл у режим очікування за відсутності руху протягом 2 хвилин. Приціл автоматично вмикається, щойно виявляє рух. У поєднанні з високоефективним світлодіодним випромінювачем цей режим дає змогу моделі Frontier працювати впродовж кількох років від однієї батарейки (за середніх налаштувань яскравості в денний час).

Налаштування від паралакса фіксоване - від 9 метрів.

Модель комплектується низькопрофільним кріпленням і високим швидкознімним кріпленням на Weaver/Picatinny, а футпринт кріплення Micro T-2 відкриває безмежні можливості встановлення коліматора. У комплект поставки також входить сонцезахисна бленда і захисні відкидні кришки.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами