Рукавички DexShell Techshield 2.0 S Grey

Код:  449211545

Рукавички DexShell Techshield 2.0 S Grey

Код:  449211545

Є в наявності

1 991

1 810

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Dexshell TECHSHIELD 2.0 - це водонепроникні рукавички, розроблені спеціально для мисливців та рибалок, а також відмінно підходять для мандрівників і спортсменів, які багато часу проводять на свіжому повітрі. В порівнянні з моделлю TechShield, рукавички TECHSHIELD 2.0, завдяки волокнам молекулярного поліетилену і скловолокна, що входять в склад тканини, захищають руки від дрібних порізів чи пошкоджень.

Рукавички від Dexshell виготовлені з трьох шарів. Верхній шар складається з молекулярного поліетилену, поліестеру, поліаміду, еластану та скловолокна. Тканина, що виготовлена з таких матеріалів відзначається високою зносостійкістю, зокрема, внаслідок включення молекулярного поліетилену високої щільності, модель.

TECHSHIELD 2.0 витримує екстремальні умови експлуатації за наднизьких температур. Поверхня матеріалу гладка, виготовлена таким чином, щоб запобігати появі подряпин, які можуть нашкодити функціональності рукавичок. Модель оснащена щільними манжетами для захисту від води й бруду, вставками на кінчиках вказівного та великого пальців для взаємодії з сенсорними екранами, а також нековзними елементами на долонях для надійного утримання предметів. Внутрішній шар складається з волокон Coolmax - поліестерове волокно, завдяки своїй спеціальній структурі ефективно відводить вологу з поверхні шкіри й одразу ж випаровує її зовні тканини, у такий спосіб захищає організм від перегрівання й залишає шкіру сухою. Також до складу внутрішньго шару входить поліамід та еластан, які формують приємний на дотик гладкий матеріал, основна функція якого антибактеріальний ефект. Середній шар оснащений мембраною Porelle, яка забезпечує непроникність вологи всередену та вентиляційний ефект - відводить піт назовні, залишаючи руки в теплі та сухості.


Як прати рукавички DexShell:

Прати необхідно вручну в прохолодній воді (не більше 40°C). Віджимати предмет одягу заборонено, це може пошкодити мембрану.


Як сушити рукавички DexShell:

Спочатку необхідно висушити рукавички вивернутими навиворіт, а потім - з лицьового боку у вертикальному положенні на відкритому повітрі. Щоб рукавички не розшаровувалися - забороняється сушити їх праскою, на батареях або біля багаття.


Рукавички Dexshell TECHSHIELD 2.0 – це не лише відмінний захист від негоди та зносу, але й надійний помічник для комфортного відпочинку та праці у різних умовах.


Характеристики

Розмір
Колір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами