Бейсболка CG Tactic NF Темно-синя (7156) 4777864

Код:  449300426

Бейсболка CG Tactic NF Темно-синя (7156) 4777864

Код:  449300426

Є в наявності

594

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальна бейсболка для охоронних та воєнізованих структур. Виготовлена ​​з якісної, зносостійкої тканини Rip-Stop із тефлоновим, вологостійким покриттям.

\n\n

Rip-Stop - це суміш поліестеру та бавовни. У тканину вплетені армовані нитки, що утворюють каркас, який робить тканину більш міцною та зносостійкою, а у разі пошкодження тканини, запобігає збільшенню області пошкодження. Тефлонове покриття потрібно час від часу оновлювати, тому що згодом, після багаторазового прання, воно стає менш ефективним. Зверху присутні чотири, прошитих люверси, які збільшують паропроникність виробу та циркуляцію повітря. Знизу присутня налобна, вологовідвідна стрічка, що вбирає зайву вологу від шкіри, залишаючи її сухою і запобігаючи подразненню. Горище прострочене, матеріал - піднос досить зносостійкий, гнучкий, не піддається деформації під впливом вологи та сонця. Попереду є липучка під патчі або шеврони.

\n\n

Матеріал: Rip-Stop

\n\n

Склад: 65% поліестер, 35% бавовна. Температурний режим: від +18 ° C до +30 ° C

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами