Ніж складаний Grand Way 6772 PBCF у комплекті кресало

Код:  449375345
Довжина клинка, мм
  • 97
Матеріал клинка

Ніж складаний Grand Way 6772 PBCF у комплекті кресало

Код:  449375345

Є в наявності

336

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way 6772 PBCF - це суцільнометалевий складаний ніж середніх розмірів, з мечем з 420 марки сталі. Основні характеристики цього сорту сталі – доступність, висока опірність іржі та легкість виправлення. За фіксацію цього ножа у розкритому вигляді відповідає класичний, безвідмовний лайнер-лок – замок, що відрізняється підвищеною надійністю і доповнений асистом, для більш швидкісного розкладання клинка. Таким чином, у нас виходить два варіанти розкладання ножа – швидший, з натисканням на виступ-плавник у верхній частині клинка та використанням асиста. І простий, за допомогою двостороннього шпенька. Обидва варіанти зручні при однорукому відкритті, як шульгам, так і правшам. У рукоятці є дизайнерські вирізи та отвори, в які пройде паракорд. Довгі закінчення цієї оплетки можна використовувати як темляк. Також, на рукояті ножа 6772 PBCF є насічки - на початку, ближче до клинка, і у її закінчення, що роблять утримання ножа зручнішим і надійнішим. Крім того, для зручності повсякденного носіння на кишені ніж оснащений кліпсою. Головною ж особливістю цього доладного ножа є те, що в комплект з ним входить невелике кресало для отримання відкритого вогню. Це пристосування сучасного типу, виготовлене з мішметалу – фероцерія. З його допомогою ви легко організуєте собі багаття, не побоюючись, що вам зашкодять вогкість і намокання. В цілому, 6772 PBCF Grand Way – це надійний складаний ніж для використання щодня, так і в походах, який стане вам у нагоді в різних життєвих ситуаціях.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 21
Товщина клинка, мм
  • 2.9
Довжина клинка, мм
  • 97
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».