Ніж балісонг Grand Way 28-A

Код:  449375450
Довжина клинка, мм
  • 120

Ніж балісонг Grand Way 28-A

Код:  449375450

Є в наявності

323

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Балісонг 28-А, ніж досить значних розмірів. Його загальна довжина становить 275 мм, з яких 155 мм посідає рукоятку. У всьому іншому, 28-А – типовий ніж-метелик, з усіма характерними для цього типу особливостями конструкції. До яких, в першу чергу, варто віднести: - Простоту конструкції. Жодних кнопок, пружин, ресор, складних фіксаторів. А значить – і надійність у цієї конструкції вища, ніж у складніших варіантів. Менше шансів, що щось зламається, не вчасно зіскочить із фіксатора або заб'ється брудом і просто не спрацює; - це складаний ніж, який зручно зберігати (не потрібні жодні чохли та піхви) і легко (при певній навичці) привести в робоче положення; - Сам процес приведення ножа в робоче положення настільки ефектний і красивий, що породив цілий окремий хобійний напрямок – фліпінг. Довга, міцна і при цьому легка, завдяки скелетній конструкції, рукоять, плюс солідний клинок, роблять цей ніж досить серйозним інструментом, не виводячи його з господарсько-побутової категорії (довжина леза 120 мм за відсутності упорів для руки). Таку велику рукоятку зручно утримувати. Вона забезпечує надійність різних варіантів хвату. А у складеному стані може служити, наприклад, склобоєм. З огляду на загальну вагу ножа, що становить 220 грам, варто вважати, що з цими функціями він впорається на відмінно. Ці особливості конструкції дещо розширюють спектр застосування ножа 28А порівняно зі стандартними балісонгами. Увага! Для занять фліпінгом балісонг має пройти мінімальну попередню підготовку. Різьбові з'єднання обов'язково повинні бути посаджені на різьбовий герметик. На втрачені з вини користувача гвинти та розкручені вироби гарантія не поширюється!

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 22
Товщина клинка, мм
  • 2.8
Довжина клинка, мм
  • 120
Матеріал ручки
  • Сталь
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».