Ніж Балісонг Grand Way 15084 R Silver

Код:  449375483
Довжина клинка, мм
  • 100

Ніж Балісонг Grand Way 15084 R Silver

Код:  449375483

Є в наявності

282

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель 15084 – типовий ніж-балісонг зі скелетною рукояттю. Винайдений філіппінськими рибалками в незапам'ятні часи, цей ніж, багато в чому завдяки скрізь американцям, нині всесвітньо популярний і поширений. І це не дивно, враховуючи низку вкрай корисних рис, характерних для цих ножів: - Простота. Незважаючи на те, що цей ніж - доладний, в його конструкції немає жодних кнопок, пружин, ресор та іншого в тому ж дусі. Менше складних вузлів та деталей – менше шансів, що щось зламається, не вчасно зіскочить із фіксатора чи заб'ється брудом і просто не спрацює; - Простота зберігання (клинок ховається в рукояті, а значить – не потрібні жодні чохли та піхви); - Швидкість приведення в робочий стан при, знову ж таки, відсутності спеціальних пружин та механізмів у конструкції; - у робочому стані надійністю фіксації клинка балісонг впевнено наближається до фіксованих ножів; - Процес розкладання ножа дуже гарний та ефектний. Він став причиною ще однієї назви балісонгу - "ніж-метелик". А ще він породив окремий хобійний напрямок – фліпінг (своєрідний спорт, пов'язаний із вигадливим складанням-розкладанням «метелика»). Дана конкретна модель має загальну довжину 220 мм при довжині клинка 100 мм. Клинок – drop point з увігнутими спусками, виготовлений зі сталі марки 420. Ця недорога нержавіюча сталь вкрай популярна у виробників ножів бюджетного цінового діапазону. Для неї характерні відмінна корозійна стійкість, досить висока в'язкість (а значить - клинок з неї не буде тендітним) і простота заточування до пристойної гостроти. Клинок і рукоять покриті якісним анодуванням, що підвищує корозійну стійкість ножа та його опірність дрібним ушкодженням типу подряпин. Увага! Для занять фліпінгом балісонг має пройти мінімальну попередню підготовку. Різьбові з'єднання обов'язково повинні бути посаджені на різьбовий герметик. На втрачені з вини користувача гвинти та розкручені вироби гарантія не поширюється!

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 17
Товщина клинка, мм
  • 2.7
Довжина клинка, мм
  • 100
Матеріал ручки
  • Сталь
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».