Ніж балісонг Grand Way 320 white mirror polish

Код:  449375633
Довжина клинка, мм
  • 100

Ніж балісонг Grand Way 320 white mirror polish

Код:  449375633

Є в наявності

255

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж балісонг 320 white – типовий представник класу балісонгів. Таким чином, для цього ножа характерний весь притаманний цьому типу перелік позитивних рис: - Балісонги надійні, бо прості. Їхня конструкція не передбачає ніяких складних елементів типу пружин, кнопок або складних фіксаторів. А значить, там майже нема чому ламатися, зіскакувати з фіксатора, забиватися брудом - Балісонги зручно зберігати, вони швидко та красиво наводяться в робоче положення (як однією, так і двома руками). - До речі про красу. Ефектне розкриття балсонгу, що пурхає, породило досить популярний в деяких колах хобіний напрямок - фліпінг. - Наведений у робоче положення балісонг за надійністю фіксації клинка мало поступається фіксу. При загальній довжині 220 мм, ніж має клинок довжиною 100 мм і товщиною 2,5 мм. Клинок – drop point, виготовлений із сталі марки 420. Ця сталь відмінно пручається корозії. Балісонг 320 white цікавий варіант для бажаючих обзавестися компактним ножем з довгим клинком, що надійно фіксується. Цей ніж перестав бути холодною зброєю, т.к. не відповідає багатьом ознакам х. Ключовими параметрами даного ножа є товщина леза менше 2.6 мм, відсутність упору. Увага! Для занять фліпінгом балісонг має пройти мінімальну попередню підготовку. Різьбові з'єднання обов'язково повинні бути посаджені на різьбовий герметик. На втрачені з вини користувача гвинти та розкручені вироби гарантія не поширюється!

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 16
Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 100
Матеріал ручки
  • Сталь
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».