Сокира спецпризначення Grand Way 2875 PBQ

Код:  449375732
Довжина клинка, мм
  • 85

Сокира спецпризначення Grand Way 2875 PBQ

Код:  449375732

Є в наявності

974

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сокира спецпризначення Grand Way 2875 PBQ - бюджетний варіант сучасної легкої сокири-томагавки. Для чого потрібна така сокира, як Grand Way 2875 PBQ? Як інструмент для бушкрафту найчастіше описують та пропонують ножі. Але все-таки, в наших умовах головний похідний інструмент – сокира. Чому вам варто купити томагавк Grand Way 2875 PBQ? - Grand Way 2875 PBQ – найсучасніший варіант заслуженої класики. Сокира має оптимальні для похідної сокири вагу та розміри. Його сокира довша, ніж у більшості туристичних моделей, при цьому він перевершує стандартні теслярські сокири по легкості, компактності та зручності. - Ергономічна пластикова рукоять не схильна до впливу вологи та вогкості і позитивно позначається на загальній вазі томагавка. Сама сокира виготовлена із сталі 3Cr13MoV, що володіє відмінною опірністю корозії. Також для цього сплаву характерна висока в'язкість, а значить, стійкістю до ударних навантажень, що дуже важливо для інструменту, що рубає. - Grand Way 2875 PBQ легкий і зручний, він чудово підійде для вилазок, пікніків та турпоходів. Хоча вага сокири і відносно невелика, вона дозволить легко рубати гілки дерев, дрібні чагарники і навіть невеликі стовбури. - Обух сокири може використовуватися як молоток. Нарубати дров для багаття або розбити табір, з такою сокирою - пара дрібниць. - Інструмент вкрай невимогливий до догляду, достатньо вчасно очищати лезо і не забувати його періодично підточувати. Увага! Так як рукоять цієї сокири виготовлена з полімеру, вкрай не рекомендується використовувати його як метальний снаряд! Це плачевно позначиться на цілісності конструкції сокири та небезпечно для вас!

Характеристики: Категорія: Сокири Довжина загальна, мм: 390 Довжина клинка, мм: 85 Товщина клинка, мм: 20 Ширина клинка, мм: 155 Довжина рукояті, мм: 350 Товщина рукояті, мм: 25 Твердість сталі, HRC: 52-55 Марка сталі / Матеріал клинка: 3CR13 Обробка клинка / Покриття: Black Stonewash Матеріал накладки / рукояті: Полімер Наявність чохла: Так Матеріал чохла: Тканина Маса, г: 645 Країна бренду: Україна Країна виробник: Китай Гарантія, міс: 12

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 85
Матеріал ручки
  • Пластик
Вага, г
  • 645
Колір
  • Чорний
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».