CM.105 Daniel Defense M4A1 Eshooter ETU - Black [EMG]

Код:  449425682

CM.105 Daniel Defense M4A1 Eshooter ETU - Black [EMG]

Код:  449425682

Є в наявності

20 504

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Cyma відоме ім'я в індустрії виробництва приводів, продовжує вражати спільноту страйкболістів, регулярно випускаючи високоякісні моделі за конкурентоспроможними цінами. M4A1 — прекрасний приклад їхнього прагнення до досконалості. Ця модель страйкбола, що належить до серії CM.105. офіційно ліцензована Daniel Defense і була створена внаслідок співпраці CYMA Platinum і EMG. (Виробнича група Евіки). Карабін був розроблений за технічним характеристикам DD M4A1. Унікальними особливостями цієї моделі є програмований ETU (Electronic Trigger Unit) від Eshooter і швидкі механізми, що дають змогу досягти швидкострільності 25 ББ в другий.@@@

# Високоякісні матеріали

Нижня та верхня частини дулової коробки, передня ручка, напрямна приклада, зовнішній стовбур, перемикач вогню, кнопка звільнення магазину, спусковий гачок, ручка заряджання, а також мушка та цілик точно виготовлені з високоякісного алюмінію. Вибір цього матеріалу не тільки збільшує довговічність і міцність моделі, але й істотно сприяє її реалістичному вигляду та вазі.

# Військова специфікація

Модель обладнана 12,5-дюймовим зовнішнім дулом у поєднанні з точним внутрішнім дулом діаметром 6,03 мм. що забезпечує точність і повторюваність пострілів. Встановлено 12-дюймове цівка Daniel Defense M4A1 з алюмінію. що підвищує стійкість і дає змогу встановлювати такі аксесуари, як-от [рукоятки] або [тактичні ліхтарики]. Верхня частина дульної коробки являє собою плоску алюмінієву модель формату А3, а нижня частина дульної коробки також виготовлена з алюмінію, що надає моделі довговічності та реалістичності. Приклад крана с 6-ступеневим регулюванням і пістолетна ручка виготовлені з високоякісного полімеру, що забезпечує комфорт та адаптацію до потреб користувача. До комплекту входить складаний приціл, що забезпечує універсальні можливості прицілювання. Додатково модель має макет полум'ягасника з лівою різзю 14 мм и пластину для кріплення тактичного ременя забезпечує зручне кріплення.

# Внутрішній Gearbox с MOSFET.

Ця модель поєднує сучасні технології, що забезпечують реалістичність і високу продуктивність. В його основі лежить посилена рама коробки передач типу V2 із системою швидка заміна пружини. що полегшує обслуговування. Редуктор обладнаний поршнем із полікарбонату з повністю сталевими зубцями та набором сталевих шестерень із ЧПУ з передавальним числом 19271. що забезпечує довговічність і плавність роботи. Використання кулькопідшипників діаметром 8 мм разом з алюмінієвою безшумною головкою блока циліндрів і поршневим вузлом із ЧПК (з головкою поршня на кулькопідшипниках і подвійним ущільненням головки блока циліндрів) ще більше підвищує стабільність і ефективність. До комплекту також входить напрямна пружини на кулькопідшипниках, що забезпечує оптимальну підтримку пружини.

Головною перевагою цієї моделі є система Eshooter ETU V2. забезпечує інтелект, надійність і швидкий час відгуку. Ця вдосконалена система керування спусковим гачком не тільки керує стрільбою, але також пропонує настроювані режими вогню як-от чергу, бінарний режим і регулювання попереднього зведення. Ця система також забезпечує важливий захист акумулятора та внутрішніх механізмів, забезпечуючи безпечну та ефективну роботу.

Комплект містить:
· Модель DD M4A1
· Магазин місткістю 160 ББ

Характеристики

Ємність магазина
  • 160
Колір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами