Тактичні польові черевики M-Tac з утеплювачем Mk.2W R Gen.II Black 43

Код:  449428004

Тактичні польові черевики M-Tac з утеплювачем Mk.2W R Gen.II Black 43

Код:  449428004

Є в наявності

5 100

4 540

Замовлення вiд 1 шт
  • 4 540 за 1 шт  / 4 540 за 1 шт

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні польові черевики M-Tac з утеплювачем Mk.2W R Gen.II

Комбіновані черевики з утеплювачем Mk.2W R Gen.II від бренду M-Tac. Дана модель виготовлена з натуральної шкіри в поєднанні зі вставками з нейлону щільністю 1000D. Колір шкіри і синтетичних вставок - чорний. Верх черевиків оброблений водовідштовхувальним просоченням, яке дає комфорт ногам при будь-яких погодних умовах, не зменшуючи при цьому здатність матеріалу проводити повітря.
Метод кріплення підошви - вакуумно-термічний. Це означає, що вона не прошивається в місці кріплення до взуття, забезпечуючи тим самим додатковий захист від потрапляння вологи всередину. Верхній шар підошви - поліуретан, має властивості, що амортизують, полегшує ударні навантаження також надає підошві комфорт, легкість і підвищену термоізоляцію. Нижній шар підошви з гуми: має високий коефіцієнт зчеплення, а також стійкий до стирання, що істотно підвищить термін експлуатації.
Верх черевиків - комбінований. Натуральна шкіра з водовідштовхувальним просоченням - гідрофобний нубук - доповнена вставками з нейлону щільністю 1000D.
Черевики мають посилення у вигляді каркасної устілки з супінатором, а також додатковий захисний шар прогумованої шкіри в 2,8 мм (подвійну гранітоль) на носках і п'ятках.

Водовідштовхувальне просочення в структурі матеріалу допомагає створити комфортний мікроклімат всередині взуття за будь-яких погодних умов, при цьому не зменшуючи дихаючих властивостей натурального матеріалу. Але для того, щоб посилити ці корисні якості, зовнішній шар продубльований мембранним матеріалом 3000/3000.


Утеплювач: Сучасний утеплювач Foiltex - це тонкий утеплювач нового покоління, фольгована основа якого допомагає зберегти тепло і не дає проникати холоду.

Мембрана  3000/3000
Шнурки: Паракордові шнурки

Характеристики

Розмір
Колір
Висота виробу
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами