Чохол для перенесення зброї 120 cm - MULTICAM BLACK [8FIELDS]

Код:  449510837

Чохол для перенесення зброї 120 cm - MULTICAM BLACK [8FIELDS]

Код:  449510837

Є в наявності

1 982

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Остання версія чохла відрізняється надзвичайною функціональністю та практичністю, пропонуючи користувачам безліч нових можливостей. Завдяки більшій кількості кишень та інноваційним ременям його тепер можна зручно носити на спині, як рюкзак. Кишеня менших розмірів, що досягає довжини 93 см, забезпечує достатньо місця для дрібних предметів. Якщо вам необхідно розмістити довші предмети, незамінним помічником стане велика кишеня довжиною 120 см. Варто зазначити, що ця кишеня більшого розміру також має функцію подовження за допомогою додаткового рукава, що дозволяє збільшити її довжину ще на 27 см.

Що робить цю нову версію особливою? Це не тільки розширені кишені та зручні лямки. Товар поставляється з останнього постачання, а це означає, що були внесені суттєві покращення в якість швів та міцність блискавок. Нова версія чохла міцніша, ніж будь-коли раніше, стійка до більш важких навантажень і довговічніша при тривалому використанні.

Немає сумнівів, що ця нова пропозиція стане ідеальним рішенням для всіх, кому потрібний ефективний та надійний спосіб зберігання та транспортування різних предметів. Якщо ви захоплені пригодами на свіжому повітрі, ентузіастом виживання або просто потрібний міцний футляр для зберігання, ця нова версія виправдає ваші очікування.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами