Черевики трекінгові LOWA Maddox A/T LO Ranger Green UK 12.5/EU 48 (510614/0750)

Код:  449708636

Черевики трекінгові LOWA Maddox A/T LO Ranger Green UK 12.5/EU 48 (510614/0750)

Код:  449708636

Є в наявності

7 452

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

  • міжпідошва - LOWA DynaPU®
  • вага пари (розмір UK 8) - 700 г
  • підошва -  LOWA® Enduro EVO
  • жорсткість взуття - flexible (гнучке)
  • знімна устілка LOWA® Climate Control
  • матеріал верху - 50% Синтетика, 50% Текстильні вставки

Maddox LO (лінійка All Terrain Sport) - це зручні черевики, які стану надійним супутником для пригод поза містом. Поєднання невеликої ваги, гнучкої підошви та міцного комбінованого верху роблять цю модель вдалим вибором для: походів, хайкінгу чи трейл ранінгу.

Матеріали та технології

 

Верхня частина кросівок виконана із комбінації синтетичних матеріалів з текстильними вставками. Підошва LOWA® Enduro EVO виготовлена з оптимізованої гумової суміші для надійного зчеплення на різних поверхнях. На ній передбачений самоочисний протектор LOWA® Rubber Outsole, який добре працює як на ґрунті, так і на асфальтованому покритті. Підошва LOWA® Enduro EVO має масивний малюнок протектора, який створює більшу площу контакту. Ця особливість забезпечує надійне зчеплення як на рельєфі поза містом, так і під час міських операцій.

У проміжному шарі підошви застосовано відразу кілька технологій - LOWA® DynaPU® та LOWA® Monowrap®. Перша з перерахованих вище технологій це спеціально розроблений пінний прошарок, який грає ключову роль в амортизаційних властивостях взуття. Завдяки комірчастій структурі ця міжпідошва забезпечує покращений ефект відскоку. Також при постійному використанні LOWA DynaPU® не втрачає своїх високих експлуатаційних якостей. Міжпідошва LOWA® Monowrap® це тривимірна структура, яка забезпечує стабілізацію та бічний захист ноги, а також створює природний підйом гомілкостопу від носка до п'яти з технологією Support Frame.

Всі шари кросівок з'єднуються між собою за допомогою технології Double Injection - складного процесу впорскування. Верхня частина черевика міститься у спеціально розроблену форму, а потім у неї заливаються різні шари з пінополіуретану. Таким чином з'єднуються верх, міжпідошва та підошва й утворюють надійну цілісну конструкцію.

Технологія Minimal Seams забезпечує зменшення точок тиску та ногу, що дозволяє підвищити комфорт під час ходьби. Дана технологія зменшує кількість швів і накладення матеріалів завдяки використанню великих шматків матеріалу у формуванні верхньої частини черевика.

Характеристики

Розмір
Матеріал верху
Колір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами