Сокира мисливська Grand Way 2877 W рукоять венге чохол cordura

Код:  450403844

Сокира мисливська Grand Way 2877 W рукоять венге чохол cordura

Код:  450403844

Є в наявності

1 882

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сокира 2877 W ент цілком серйозний. Цілком очевидно, що спочатку це - м'ясницька сокира, але виконана не в кухонному, а похідному варіанті. Такий інструмент стане в нагоді мисливцям, для яких оперативне вирішення питання обробки великої туші прямо на місці - цілком проста і природна необхідність.

Перше, що відразу ж кинеться в очі - топірець 2877 є цільною деталлю, вирізаною з листа нержавіючої сталі 440С товщиною 5,7 мм. Власне сокира є єдиним цілим з хвостовиком сокира, на яке, для зручності накладені накладки зі стабілізованого палісандра. Іншими словами, це – сокира-фултанг, мабуть, максимально міцна конструкція з безлічі доступних варіантів. Таку сокиру можна без побоювань брати з собою в похід, вона впорається з найсерйознішими навантаженнями.

Навіть вага в 983 р дозволяє цій сокирі рубати краще і ефективніше, ніж це робить більшість легких туристичних сокир. Вам доведеться зробити куди менше ударів, а значить і втомитеся ви менше.

До речі, для додаткової зручності та безпеки в сокирі зроблено темлячний отвір. Кожен, кому доводилося активно попрацювати похідним інструментом, знає, що темляк часом справді "вирішує".

У комплекті з сокирою постачається міцний захисний чохол.

Та й виглядає сокира 2877 серйозноконливо. Сталь відполірована "у дзеркало", палісандрові накладки ретельно відполіровані та розкриті лаком. Це не якась там пластикова дрібничка, а солідний елемент екіпірування.

Втім, і після закінчення походу 2877 застосування знайдеться. Сокира дійсно гарна і вражаюча, вона впишеться навіть у дорогий кухонний інтер'єр, а то й прикрасить його.

Характеристики

Матеріал
  • Дерево
Колір
Вага
  • 983
Товщина металу
  • 5.7
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами