Ніж кухонний CJRB Pyrite SW (2006304)

Код:  450565187

Ніж кухонний CJRB Pyrite SW (2006304)

Код:  450565187

Є в наявності

3 492

3 174

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Pyrite - нова лінійка повсякденних складаних ножів в асортименті CJRB. Являє собою повнорозмірний, робочий інструмент для виконання різних завдань. Клинок профілю Drop Point, Bowie або Wharncliffe виготовляється зі сталі AR-RPM9 (Artisan-Rare Powdered Material 9 Element Steel). Ексклюзивна сталь має однорідну структуру, дозволяє зберігати гостроту різальної крайки протягом тривалого періоду, проста в правці і відмінно витримує навантаження.

Відкриття клинка відбувається за рахунок шпеника або підпальцевого отвору (у моделях з клинками профілю Wharnkliffe). У відкритому положенні фіксується замком Button Lock. Покриття клинка та накладки на руків'ї можуть відрізнятися залежно від моделі. Клинок може мати обробку Stonewash або захисний, чорний PVD (Physical Vapor Deposition) покриття. Накладки можуть бути виготовлені з нержавіючої сталі або склотекстоліту G10 різних кольорів. На торці розміщений отвір для темляка та двостороння кишенькова кліпса.

Характеристики

Колір
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами