Ніж кухонний CJRB Talla CF Black (2006304)

Код:  450566774

Ніж кухонний CJRB Talla CF Black (2006304)

Код:  450566774

Є в наявності

2 783

2 530

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Повнорозмірний складаний ніж CJRB Talla стане відмінним супутником у повсякденному житті. Ніж оснащений клинком, що нагадує форму модифікованого wharncliffe з високими спусками.

 

В якості матеріалу клинка використовується високоякісна сталь D2, відома своїми високими показниками міцності і зносостійкості. Загальна довжина клинка становить 90 мм з фінальної обробкою stonewash.

Клинок плавно переходить в ергономічну ручку. Накладки виготовлені з міцного склотекстоліту G-10 з дрібними насічками по всій довжині накладки. Це забезпечує впевнене утримання ножа навіть мокрими руками і запобігає зісковзуванню.

Клинок витягується за допомогою зручного фліпера, а наявність керамічних шарикопідшипників забезпечує плавний вихід. Для більшої зручності модель має двосторонню кліпсу. Фіксація клинка відбувається за рахунок надійного замка Liner Lock, який запобігає випадковому закриттю ножа під час робіт.

Характеристики

Колір
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами