Гемостатична губка-серветка EON Meditech Pvt Ltd. 80х50х1 мм

Код:  450670568

Гемостатична губка-серветка EON Meditech Pvt Ltd. 80х50х1 мм

Код:  450670568

Є в наявності

100

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гемостатична губка ТМ Osseous 80х50х1 мм (Серветка), EON Meditech Pvt. Ltd., Індія

Губка желатинова гемостатична, що розсмоктується – це хірургічна гемостатична губка, вироблена з високоочищеного желатинового матеріалу для використання в багатьох хірургічних процедурах. При імплантації in vivo в необхідній кількості, губка повністю розсмоктується через 3-4 тижні без залишку та без інкапсуляції. При застосуванні на слизових поверхнях, що кровоточать, вона розріджується через 2-5 днів.

Губка желатинова гемостатична, що розсмоктується – це стерильна, пластична, нерозчинна у воді желатинова губка, що розсмоктується. Застосовується з гемостатичною метою шляхом контакту з поверхнею, що кровоточить. Губка желатинова гемостатична, що розсмоктується, є апірогенною та біосумісною.

Губка желатинова гемостатична, що розсмоктується, має пористу структуру, яка активізує тромбоцити в момент контакту крові з матрицею губки. Вона стимулює виділення тромбоцитами серії речовин, які викликають їх агрегацію, та водночас змінює характер поверхні тромбоцитів, таким чином, що вони починають виступати, як каталізатори формування фібрину.

Губка желатинова гемостатична, що розсмоктується, випускається в зручному, готовому до розриву стерильному блістері/конверті, на відміну від багатьох кровоспинних засобів, не вимагає особливих умов зберігання. Рівномірна пористість губки забезпечує сприятливий гемостаз. Він поглинає приблизно в 40-50 разів більше своєї ваги крові та легко прилипає до місця кровотечі.

Характеристики

Розміри, см
  • 80х50х1 мм
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами