Гемостатичний порошок 1 г EON Meditech Pvt Ltd. Osseous

Код:  450670613

Гемостатичний порошок 1 г EON Meditech Pvt Ltd. Osseous

Код:  450670613

Є в наявності

250

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гемостатичний порошок (1 грам), TM Osseous, EON Meditech Pvt. Ltd., Індія

Гемостатична желатинова губка у вигляді порошку, що розсмоктується, - це медичний продукт, призначений для нанесення на поверхні, що кровоточать, як гемостатичний засіб. Це нерозчинний у воді, нееластичний, пористий, податливий продукт, приготований із бичачої кістки, гранул желатину USP і води для ін'єкцій. Він здатний вбирати й утримувати у своїх проміжках у багато разів більшу вагу крові та інших рідин.

Гемостатична желатинова губка у вигляді порошку - це швидкий та ефективний гемостатик, який швидко зупиняє кровотечу. Він зменшує інтраопераційну кровотечу та час операції.

Гемостатичний порошок TM Osseous нетоксичний, неалергенний, неімуногенний і непірогенний. Він пройшов гамма-стерилізацію і тому не потребує повторної стерилізації. Поставляється в зручному, готовому до розриву стерильному флаконі, на відміну від багатьох гемостатичних засобів, не потребує спеціальних умов зберігання. Рівномірна пористість порошку гарантує сприятливий гемостаз. Він поглинає приблизно в 40-50 разів більше крові, ніж його вага, і легко прилипає до місця кровотечі. При імплантації в організм повністю розсмоктується протягом 3-4 тижнів, без залишку та інкапсуляції.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами