Гемостатична губка EON Meditech Pvt Ltd. Osseous (70х50х10 мм)

Код:  450670631

Гемостатична губка EON Meditech Pvt Ltd. Osseous (70х50х10 мм)

Код:  450670631

Є в наявності

160

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гемостатична губка TM Osseous (70х50х10 мм), EON Meditech Pvt. Ltd., Индия

Гемостатична губка TM Osseous (Індія) сертифікована в Україні та в Європейському союзі. Призначена для екстреної зупинки кровотеч у процесі різних операцій, під час видалення зубів; у разі травм, носових, гемороїдальних, носових, гемороїдальних кровотеч.

Гемостатичні губки TM Osseous (Індія) - це оптимальне співвідношення ціна/якість.

Гемостатична желатинова губка, що розсмоктується, - це медичний продукт, призначений для застосування на поверхнях, що кровоточать, як гемостатичний засіб. Це нерозчинний у воді, нееластичний, пористий, податливий продукт, приготований із бичачої кістки, гранул желатину USP і води для ін'єкцій. Він може бути розрізаний без розривів і здатний вбирати й утримувати у своїх проміжках у багато разів більшу за вагу крові та інших рідин.

- Абсорбована гемостатична желатинова губка, що абсорбується, - це швидкий та ефективний гемостатик, який швидко зупиняє кровотечу. Він зменшує інтраопераційну кровотечу та час операції.

- Він нетоксичний, неалергенний, неімуногенний і непірогенний. Він уже пройшов гамма-стерилізацію і тому не потребує повторної стерилізації. Поставляється в зручному, готовому до розриву стерильному блістері/конверті, на відміну від багатьох гемостатичних засобів, не потребує спеціальних умов зберігання. Рівномірна пористість губки гарантує сприятливий гемостаз. Вона поглинає приблизно в 40-50 разів більше крові, ніж її вага, і легко прилипає до місця кровотечі. При імплантації в організм повністю розсмоктується протягом 3-4 тижнів, без залишку та інкапсуляції.

Характеристики

Розміри, см
  • 70х50х10 мм
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами