Черевики Salomon QUEST 4D GTX Forces 2 45 1/3 Coyote

Код:  450980039

Черевики Salomon QUEST 4D GTX Forces 2 45 1/3 Coyote

Код:  450980039

Розмір: 45

Є в наявності

14 145

12 859

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні черевики Salomon QUEST 4D GTX Forces 2 розроблені для екстремальних умов та бойових завдань. Вони ідеально підходять для військових операцій, патрулювання або тривалих маршів по пересіченій місцевості, де потрібні надійність, комфорт і захист.

Модель QUEST 4D GTX Forces 2 оснащена водонепроникною мембраною GORE-TEX, яка забезпечує максимальний захист від вологи і зберігає ноги сухими навіть у найскладніших погодних умовах. Верхня частина черевика виготовлена з міцної замші та високоякісного нейлону, поєднання цих матеріалів забезпечує довговічність та захист в бойових умовах. Внутрішні матеріали, в тому числі устілка OrthoLite®, створюють комфортну та щільну посадку, що запобігає натиранню та сприяє довготривалому використанню. Технологія Sensifit™ забезпечує надійне прилягання до стопи, а закриті гачки для шнурків зменшують ризик зачепитися за перешкоди, що є критично важливим у бойових умовах.

Серед особливостей тактичних черевиків Salomon QUEST 4D GTX Forces 2 можна виділити наступні:

 - Шар піни EVA гарантує м'яку та стабільну ходу.

 - Система амортизації 4D Advanced Chassis забезпечує стабільність завдяки підошві, яка поєднує в собі два різних компоненти проміжного шару для поліпшення контролю стопи та підвищення комфорту під час активної ходьби.

 - Протектор All Terrain Contagrip® з реверсивними шипами Space Chevron забезпечує надійне зчеплення з будь-якою поверхнею, в тому числі мокрою, пухкою, твердою або сухою.

Характеристики

Розмір
Колір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами