Черевики зимові LOWA Tibet EVO 400 GTX Slate UK 10/EU 44.5 (211732/0997)

Код:  451607465

Черевики зимові LOWA Tibet EVO 400 GTX Slate UK 10/EU 44.5 (211732/0997)

Код:  451607465

Немає в наявності

15 672

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

  • петля блокатор - I-Lock
  • утеплювач - PrimaLoft® 400
  • вага пари (42 розмір) - 1800 г
  • технологія шнурівки - X-Lacing
  • анатомічний язичок - C4-Tongue
  • жорсткість взуття - stiff (жорстке)
  • мембрана - Gore-Tex® Duratherm
  • міжпідошва - Dual Density DuraPU®
  • знімна устілка - LOWA® Insulate Pro
  • захисний рант по периметру черевика
  • підошва -  Vibram® Mottarone Arctic Grip
  • гнучка вставка для комфорту під час ходьби
  • шнурівка - двозонна система із закритих петель та гачків
  • матеріал верху - 100% Натуральна шкіра (Шкіра буйвола та нубук)

Tibet EVO 400 GTX® - це та альпіністські кішки на гумових фіксаторах. Також прогумований рант захищає взуття та ногу від каміння та гілок.

Супутні технології

 

Передня та бокові зони черевика сконструйовані з застосуванням технології Minimal Seams, яка зменшує кількість швів і накладення матеріалів за рахунок використання великих шматків матеріалу у формуванні верхньої частини черевика. Таким чином зменшується кількість точок тиску на ногу, що дозволяє підвищити комфорт під час ходьби.

Всередині черевика розміщений технологічний утеплювач PrimaLoft® 400, що був розроблений спеціально для низьких температур. Для захисту від опадів використовується мембрана Gore-Tex® Duratherm. Вона гарантує захист від вологи ззовні та хорошу паропроникність, а також має додатковий шар утеплювача для кращого збереження тепла. Найважливіше, що відрізняє цю мембрану від аналогів - це контроль продукції кожному етапі виробництва безпосередньо компанією Gore-Tex®.

Підошва Vibram® Mottarone Arctic Grip була створена спеціально для використання в екстремально холодних умовах. Вона забезпечує неймовірне зчеплення на скелястих, гладких і вологих крижаних поверхнях завдяки спеціальним анти ковзким вставкам. Через це Tibet EVO 400 GTX® є незмінним супутником туристів, адже вони добре зарекомендувала себе під час багатоденних і важких гірських експедицій по всьому світу.

Всередині між верхньою частиною черевика та підошвою розміщена міжпідошва Dual Density DuraPU® - це високотехнологічний пінний прошарок. Він грає ключову роль не тільки в амортизаційних властивостях взуття, а ще й запобігає надмірній пронації та супінації стопи (не анатомічний вигин стопи всередину та назовні відповідно). Також при постійному використанні DynaPU® не втрачає своїх високих експлуатаційних характеристик.

Завдяки системі FlexFit забезпечується природний діапазон руху в щиколотці. Спеціальні вставки в зоні ахіллового сухожилля та в проміжку між верхньою та нижньою зонами шнурівки дозволяють нозі комфортно згинатись і розгинатись. При цьому нога залишається надійно зафіксованою.

Всередині черевика розміщена утеплена устілка LOWA® Insulate Pro. Вона має фольговану вставку всередині, яка екранує холод, який надходить від землі та зберігає тепло всередині. Таким чином нога захищена від холоду не тільки утеплювачем з боків, а й стопа залишається теплою.

Шнурівка

 

Окремої уваги заслуговують технології, що пов’язані зі шнурівкою Tibet EVO 400 GTX®. Для надійної та максимально комфортної фіксації стопи передбачена двозонна система шнурівки. Вона складається із закритих петель та гачків й дає зможу з різною силою зашнурувати зону стопи та щиколотки. В цьому їй допомагають спеціальні петлі I-Lock з інтегрованим блокатором. Після того, як петля опускається до черевика, то шнурок надійно фіксується у вибраному положенні.

Анатомічний язичок C4-Tongue має додаткову підкладку, що допомагає зменшити точки тиску на щиколотку. На ньому розміщений спеціальний гачок, який є частиною запатентованої технології X-Lacing. Завдяки цьому язичок утримується як вертикально, так і горизонтально. Це запобігає ковзанню, тим самим зменшуючи точки тиску або можливість утворення водянок. X-Lacing гарантує, що тиск шнурків передається не лише на гачки, але й на язичок.

LOWA® Tibet EVO 400 GTX® - це ваш надійний супутник у найскладніших ситуаціях!

 

Характеристики

Розмір
Матеріал верху
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image