Пневматичний пістолет Crosman C 11 (пластик)

3 відгуки

Код:  53730168

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Crosman C 11 (пластик)

3 відгуки

Код:  53730168

Продавець:UTORG

4.7/5  ( 525 оцінок )

1 414

Немає в наявності

38

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Crosman C11 — газобалонный пистолет фирмы Crosman. Предназначен для развлекательной стрельбы, обладает высокой для своего класса мощностью и экономичностью. Построен по схеме с подвижным стволом, поэтому стреляет только стальными шариками (BB). Внешне не схож ни с одним из реально существующих образцов огнестрельного оружия. За счет полностью пластикового корпуса, компактности и малого веса создает впечатление игрушечного. Несмотря на это, начальная скорость соответствует заявленным 146 м/с при стрельбе с новым баллоном — это один из самых высоких показателей у подобных пистолетов. Володіє одним з найвищих ККД витрати CO2 (тобто дуже економічний). З одного балона можна зробити близько 80 повноцінних пострілів, потім потужність падає. Всього один балон дозволяє зробити до 115 пострілів. Володіє глибоким, але м'яким спуском. Придатний для темпової стрільби, при швидкій стрільбі помітного падіння потужності не спостерігається. Неавтоматичний запобіжник, має два положення, що зручно розташований з правого боку над спусковим гачком. Запобіжник не блокує спуск, а розмикає спусковий гачок із пружиною — при включеному запобіжнику спусковий гачок вільно рухається. Тобто ви НЕ зламаєте його, сильно натиснувши при ключенном запобіжнику (СК пластиковий), як на деяких інших пістолетах. Відмінний варіант для тренувальної цільової стрільби

Характеристики

Джерело енергії
Тип боєприпасів
Запобіжник
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Бацун Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: UTORG

    Купил для развлечения, отстрелял 2000 пуль, и он мне надоел) За это время ничего не отпало. Иногда при очень быстрой стрельбе может вылететь магазин, не критично, и это началось после 1000 пуль. про точность говорить ничего не буду, так как в основном стреляли по бутылкам с 10 метров. Баллончика хватает примерно на 70-90 пуль, баллончики перепробовал все на розетке , разницы не заметил. Ни разу ничего не травил. С виду как детская игрушка, по весу примерно так же. Ничего не потрескалось, курок пластиковый, не отпал. За такую цену вполне нормально)

    Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Иногда выпадает магазин сам по себе
  • tonyguard89
    Продавець: UTORG

    Это именно с11? Или фантом п10?

  • Анатолий Саранов
    Продавець: UTORG

    Если выработка на стволе, просто переворачиваем его другой стороной, или надфилем убираем задиры

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!