Пневматична гвинтівка Crosman F4 NP RM 9-CFTNP17SX з ОП 4x32 газова пружина перелом стовбура 305 м/с

1 відгук

Код:  57248847

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Crosman F4 NP RM 9-CFTNP17SX з ОП 4x32 газова пружина перелом стовбура 305 м/с

1 відгук

Код:  57248847

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

4 187

Немає в наявності

38

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Crosman F4 NP RM (9-CFTNP17SX) переломного типу довжиною 1100 мм і вагою 2,74 кг - потужна пневматична гвинтівка, що забезпечує початкову швидкість польоту кулі 305 м/с.
  • Газова пружина, встановлена на гвинтівці (абревіатурою NP в назві моделі Crosman позначає наявність газової пружини - Nitro Piston), має цілий ряд переваг порівняно із звичайною: менше віддача, вище зносостійкість та інші. Детальніше читайте тут.
  • Гвинтівка оснащена штатним оптичним прицілом CenterPoint 4x32. Приціл встановлений на кріпленні ластівчин хвіст. Відкритими прицільними пристосуваннями ця модель не обладнана.
  • Нарізний ствол забезпечений надульником (гасить коливання стовбура від вібрації пружини і віддачі, протидіє підкидання дула вгору при стрільбі).
  • Виготовлений з легкого і міцного пластику, ложа стійка до подряпин і сколів, забезпечує гвинтівці легкий вага і використання за будь-якої погоди.
  • Всепогодний пластиковий приклад з щокою " Монте-Карло розраховано на користування як правою, так і лівою рукою.
  • Гвинтівка оснащена двоступінчастим регульованим спусковим механізмом.
  • На гвинтівці є ручний запобіжник важільного типу, розташований біля спускового гачка.

Пневматична гвинтівка Crosman F4 NP RM користується великою популярністю у величезної кількості стрільців не тільки за відмінні характеристики і кучную стрілянину "прямо з коробки". Не в останню чергу цілком доступна ціна відіграє велику роль у зростанні популярності моделі. По суті, це можливість придбати пневматичну гвинтівку з газовою пружиною за ціною звичайної пружинно-поршневої.

Відкриті прицільні пристосування в комплект не входять, прицілювання здійснюється тільки за допомогою оптики. Тим не менш, як показує досвід, після встановлення та налаштування оптики більшість стрільців вже не демонтують приціл, щоб не налаштовувати його повторно, тому відсутність мушки і прицільної планки навряд чи можна назвати істотним недоліком.

RM (Remanufactured) - або відновлений, в назві моделі означає, що партія була відкликана виробником у зв'язку з якимось дефектом, і, після відновлення, повернена на ринок за зниженою ціною. У сфері пневматичної зброї це можливість придбати фактично новий і абсолютно якісний зразок дешевше.

Модель є повним аналогом Crosman Fire F4 NP, різниця полягає тільки в ложах гвинтівок.

Про бренд

Бренд Crosman - один з найпопулярніших в нашій країні завдяки, з одного боку, непересічній якості зброї, а, з іншого, цілком доступними цінами. Компанія була заснована в 1923 році в США, має за плечима величезний досвід в розробці і створенні пневматичної зброї всіх видів, і, хоча в даний час виробничі потужності в основному розташовані в Китаї, її зразки по точності і міцності цілком порівнянні з європейськими стандартами, більш того, Crosman складає вельми гідну конкуренцію турецьким аналогам. Компанія вважається найбільшою в США по виробництву пневматичної зброї. Детальніше про бренд можна прочитати тут.

Комплектація

  • Гвинтівка
  • Оптичний приціл
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Загальна довжина
  • 1100
Початкова швидкість кулі
Особливості
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Александр
    Продавець: Альфаско

    Что означает RM?

    Переваги:
    Пока не купил
    Недоліки:
    Пока не купил

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!