Пневматичний пістолет SAS M1911 Tactical KMB-77AHN Colt Blowback Кольт блоубек газобалонний CO2 100 м/с

7 відгуків

Код:  65114406

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет SAS M1911 Tactical KMB-77AHN Colt Blowback Кольт блоубек газобалонний CO2 100 м/с

7 відгуків

Код:  65114406

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

5 499

Немає в наявності

38

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм; частина зовнішніх і внутрішніх елементів, а також деякі деталі механізму виконані з якісного пластика). Довжина 205 мм, вага 0.9 кг
  • Обладнаний блоубеком (blowback), тобто при кожному пострілі затвор здійснює рух назад для реалістичнішої імітації стрільби з вогнепальної зброї, а також автоматично зводить курок.
  • Після закінчення боєприпасів SAS M1911 Tactical (KMB-77AHN) стає на затворну затримку (затвор фіксується в задньому положенні).
  • Ствол пістолета обладнаний системою хоп-ап (англ. Hop-up, High Operating Power, кільця з гуми або силікону з виступом, що виконує в гладкоствольних пістолетів функцію нарізів каналу ствола: кульці, що вдарилася об виступ, надається обертання навколо своєї поздовжньої осі, покращуючи дальність і стабільність польоту).
  • Розміщена під стволом планка Picatinny для кріплення аксесуарів (тактичний ліхтар, лазерний целеуказатель).
  • Початкова швидкість кулі 100 м/с.
  • Місткість 19 сталевих кульок.
  • Одного балона вистачає на 50 пострілів (дані приблизні).
  • Пістолет оснащений запобіжником з прапорцями по обох сторонах зброї, надаючи однакову зручність користування як правшам, так і лівшам. Нижнє положення прапорця - вогонь, верхнє - на запобіжнику.
  • Додатковий запобіжник розміщений на тильній стороні рукоятки, дозволяючи стріляти тільки при охопленні рукоятки рукою.
  • SAS M1911 є повною пневматичної версією вогнепальної пістолета Colt Unit Combat Rail.
  • В комплекті інструкція на російській мові.

Покупці, особливо колекціонери, у своїх відгуках позиціонують модель як точну версію чудового пістолета кольт Unit Combat Rail, включаючи неповне розбирання зброї, майже ідентичне як у бойового аналога. Суттєвих відмінностей не помітно, навіть якщо викласти версію і вогнепальний аналог поруч.

Особливо відзначають короткий легкий спуск пістолета, майже без "попереджень і провалів".

Пістолет SAS M1911 (2370.14.29) оснащений системою Blowback, затвор і важіль затворної затримки в цій моделі рухливі. Завдяки системі Blowback цю модель одинарної дії потрібно буде зводити тільки при першому пострілі, при подальшій стрільбі затвор, що відкидається назад, буде зводити курок автоматично. Після закінчення стрільби, коли останню кульку в магазині відстріляно, спрацьовує функція постановки на затворну затримку. По-перше, це дає стрілку можливість відразу побачити, що магазин спорожнів, а, по-друге, після заміни магазину і натискання на важіль затворної затримки, затвор повертається в переднє положення, автоматично дослав у ствол кульку.

Про прототип

Батьківщина Кольта 1911 - Сполучені Штати Америки, країна, де короткоствольна зброя - частина культури. І пістолет, розроблений бельгійським конструктором-винахідником американського походження Джоном Браунінгом і запатентований ним у 1911 році, завдяки своїм значним розмірам і вазі є типовим представником американського пистолетостроения (необхідно відзначити, що пістолети Браунінга, сконструйовані для компанії Кольт, як правило, називають кольтами).

У тому ж 1911 році пістолет був прийнятий на озброєння збройних сил США, витіснивши з американської армії револьвери. Застосовувався і в Першій, і в Другій світових війнах. За свою історію Кольт істотно удосконалювався і був знятий з озброєння в 1985 році. За цей час він активно експортувався в різні країни світу (або захоплювався в якості трофеїв), включаючи Російську імперію, Радянський Союз і фашистську Німеччину.

"Бог створив людей, а містер Кольт зробив їх рівними." (Американська приказка)

Про бренд

Модель виробляється на потужностях тайванського заводу KWC за замовленням великого українського дистриб'ютора.

Комплектація

  • Пістолет
  • Ключ для підтискання балона CO2
  • Сталеві кульки BB 250 шт.
  • Інструкція російською мовою
  • Упаковка


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Особливості
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 7

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!