Пневматичний пістолет SAS PT99 KMB-15AHN Beretta M92 FS Blowback Беретта автоматичний вогонь блоубэк 99 м/с

1 відгук

Код:  65114413

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет SAS PT99 KMB-15AHN Beretta M92 FS Blowback Беретта автоматичний вогонь блоубэк 99 м/с

1 відгук

Код:  65114413

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

7 270

Немає в наявності

28

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм; частина зовнішніх і внутрішніх елементів, а також деякі деталі механізму виконані з якісного пластика). Довжина 215 мм, вага 1,1 кг
  • Передбачений режим автоматичного вогню. Важіль перемикання вогню має три положення: автоматичний, напівавтоматичний, і запобіжник. Важіль двосторонній, розташований по обидві сторони пістолета, для зручності користування будь-якою рукою.
  • Обладнаний блоубэком (blowback), тобто при кожному пострілі затвор здійснює рух назад для реалістичнішої імітації стрільби з вогнепальної зброї, а також автоматично зводить курок.
  • По закінченні боєприпасів стає на затворну затримку (затвор фіксується в задньому положенні).
  • Відмінні показники точності та потужності.
  • Розміщена під стовбуром планку Weaver для кріплення аксесуарів.
  • Початкова швидкість кулі 99 м/с.
  • Місткість 19 сталевих кульок.
  • Одного балона вистачає на 70 пострілів (дані приблизні).
  • PT99 (KMB-15AHN) оснащений запобіжником з прапорцями по обох сторонах зброї, надаючи однакову зручність користування як правшам, так і лівшам.
  • Ствол пістолета обладнаний системою хоп-ап (англ. Hop-up, High Operating Power, кільця з гуми або силікону з виступом, що виконує в гладкоствольних пістолетів функцію нарізів каналу стовбура: кульці, ударившемуся про виступ, надається обертання навколо своєї поздовжньої осі, що покращує дальність і стабільність польоту).
  • SAS PT99 є пневматичної версією вогнепальної пістолета Beretta M92.
  • В комплекті інструкція на російській мові.

Головним достоїнством пістолета є можливість ведення автоматичного вогню чергами, як і бойовий аналог. Для реалізації цього режиму достатньо перевести запобіжник в крайнє нижнє положення.

SAS PT99 KMB-15AHNS (2370.14.28) отримав чимало позитивних відгуків від користувачів завдяки хорошій збірці і відмінною точністю стрільби.

Пістолет оснащений системою Blowback, затвор і важіль затворної затримки в цій моделі рухливі. Завдяки системі Blowback цю модель одинарної дії потрібно буде зводити тільки при першому пострілі, при подальшої стрільби затвор, що відкидається назад, буде зводити курок автоматично. По закінченні стрільби, коли отстрелян останній кульку в обоймі, спрацьовує функція постановки на затворну затримку. По-перше, це дає стрілку можливість відразу побачити, що магазин спорожнів, а, по-друге, після заміни магазину і натискання на важіль затворної затримки, затвор повертається в переднє положення, автоматично дослав у стовбур кульку.

Пістолет не тільки зовні повторює вогнепальний зразок виробництва Beretta, але і розбирається точно так само, як аналог.

Про прототипі

Компания Беретта - одна из старейших в Италии. Она ведет свою историю с 1526 года. Ее оружие состоит на службе армий и полиции многих стран мира, а также активно приобретается гражданским населением. Для производителя характерен широкий диапазон изготовляемого оружия: как пистолеты и револьверы, так и ружья, винтовки и пистолет-пулемёты.

Пистолеты  Beretta серии 92 являются одними из самых известных и узнаваемых в мире. Они применяются армиями, полицией и подразделениями специального назначения многих западных стран, пользуются большой популярностью на гражданском рынке оружия.

Користувачі відзначають високу якість виготовлення, невелику, м'яку віддачу, хорошу контрольованість зброї, включаючи швидкісну стрільбу, високу точність і надійність роботи при використанні патронів різних виробників з різними типами куль. Про зручність рукоятки більшість власників відгукуються дуже добре. Її ергономіка, не дивлячись на досить простий дизайн, дійсно хороша.

В цілому пістолет Beretta M 92 FS володіє високими бойовими і службово-експлуатаційними якостями.

Про бренд

Модель виробляється на потужностях тайванського заводу KWC за замовленням великого українського дистриб'ютора.

Комплектація

  • Пістолет
  • Ключ для поджатия балона CO2
  • Сталеві кульки BB 250 шт.
  • Інструкція російською мовою
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектаціїю при оформленні замовлення.)

 


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Особливості
Місткість магазина
Вага, г
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!