Пневматична гвинтівка (PCP) ZBROIA Biathlon 450/220 (7.5 Дж, Ліловий)

Пневматична гвинтівка (PCP) ZBROIA Biathlon 450/220 (7.5 Дж, Ліловий)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 45 оцінок )

39 680

Є в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Відома українська компанія з виробництва пневматичних гвинтівок ZBROIA на прохання Федерації Біатлону Харківської області розробила та виготовила пневматичну гвинтівку (PCP) ZBROIA Biathlon. Дану гвинтівку використовують для відпрацювання навичок стрільби майбутніх біатлоністів України. Гвинтівка ZBROIA Biathlon розроблена з урахуванням всіх останніх технологій з виробництва гвинтівок з попередньою накачуванням.

Дана гвинтівка володіє масивним ложі і прикладом, які виготовлені з ясена. Вони об'єднують усі частини гвинтівки в єдиний виріб. Завдяки розташованим на прикладі регульованим щоці і тыльнику представляється можливість налаштувати дану гвинтівку під кожного спортсмена індивідуально, тим самим зробити використання гвинтівки ще комфортніше.

Антабки, які розташовані в ложа і прикладі дають можливість встановити спеціальний ремінь, для комфортного та безпечного переміщення гвинтівки.

Серійне виробництво даних гвинтівок можливо завдяки верстатів з числовим програмним управлінням, на яких виготовляється стовбур для даних гвинтівок. Характеристики стовбура - сталевий, з 12 нарізами в каналі ствола. Завдяки цим характеристикам кожен постріл здійснюється з високою точністю і щільністю.

За постріл з гвинтівки з попередньою накачуванням відповідає повітря, що накачується в резервуар під високим тиском. Оскільки даний резервуар є невід'ємною і дуже важливою складовою гвинтівок РСР, то його якість повинна бути на висоті. Виробник гвинтівки пропонує на вибір резервуар об'ємом 180 см3 або збільшений - 220 см3. Максимальний тиск 300 Бар. Різниця між пострілом з повним резервуаром і майже порожнім практично не відчутна, це відбувається тому що резервуар обладнаний точним механізмом редуктором.

Незаперечною перевагою гвинтівок РСР перед пружинно-поршневі гвинтівками є многозарядность даного виду гвинтівок. Гвинтівка Biathlon 450/220 укомплектована 6 магазинами, кожен з яких розрахований на 5 пострілів. Їх можна зберігати в спеціальному накопичувачі, який встановлюється на приклад або просто переноситься в кишені. За рекомендаціями виробника, перед кожним використанням магазину слід протирати його універсальним мастилом, це продовжить термін його служби.

Прицільним пристосуванням для гвинтівки Biathlon 450/220 є діоптричний приціл. Так само в комплект до даної моделі гвинтівки входить запасна діафрагма диоптра з апертурою 1.5 мм і 5 мушок.

]]>

Характеристики

Загальна довжина
  • 990
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 0 мм
Джерело енергії
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!