Пневматична гвинтівка (PCP) ZBROIA Козак 450/220 (кал. 4,5 мм, чорний)

Пневматична гвинтівка (PCP) ZBROIA Козак 450/220 (кал. 4,5 мм, чорний)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

24 570

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель "КОЗАК" відноситься до пневматичних гвинтівок з попередньою накачуванням - PCP. Проводиться у варіанті Булл-Пап з регульованою на 15 мм вгору-вниз щокою приклада. Основними критеріями при розробці гвинтівки були Точність, Якість, Надійність і Ергономічність.

Сталевий стовбур власного виготовлення має 12 нарізів. Доопрацьований компактний і легкий саундмодератор стовбура, тепер він інтегрований з кожухом ствола і володіє відмінною ефективністю. Конструкція та технологія виготовлення гвинтівки дозволяє отримати стабільну точність пострілу. Поперечник розсіювання нашої PCP при стрільбі на 30 м не перевищує 20мм.

Резервуар високого тиску гвинтівки був розроблений фахівцями компанії спільно з профільним НДІ. Робочий тиск резервуара, коротке вбудованим манометром WIKA, - 300 Бар, перевірочне при виготовленні - 495 Бар.

Відмітна особливість резервуара - вбудований високоточний редуктор, що дозволяє підтримувати задану швидкість пострілу з точністю до 1%. Крім того, редуктор забезпечує оптимальний витрата стисненого повітря. Тому повної заправки резервуара вистачає на більш ніж 100 повноцінних пострілів в калібрі 4.5 мм

Резервуар швидкознімний, демонтаж-монтаж виконується викручуванням резервуара. Жорстко і точно сполучена з корпусом гвинтівки планка Picattinni, довжиною 180 мм, дозволяє зручну установку будь-якого оптичного прицілу.

PCP "КОЗАК" комплектується двома магазинами барабанного типу, розрахованими на 12 (кал. 4.5 мм) куль.

Важіль і механізм зведення доопрацьований, ергономічної форми і володіє малим зусиллям взводу. Все це дозволяє проводити перезаряджання гвинтівки, не відриваючись від точки прицілювання. Ударно-спусковий механізм виконаний з високоміцної сталі, регульований, і від випадкового пострілу в експлуатації захищений запобіжником. В УСМ регулюється хід спускового гачка, зусилля на ньому і момент зриву - глибина щабля спуску. На жаль, для здійснення регулювань необхідно, відкрутивши два гвинти кріплення, від'єднати ложе гвинтівки.

Надійність роботи вузлів гвинтівки забезпечується застосуванням якісної елементної бази (пружини, ущільнювальні кільця, манометр) від кращих європейських виробників. Матеріал для виготовлення металевих деталей та вузлів з Австрії.

В целях эргономичности винтовки была применена схема булл-пап с удобным регулируемым прикладом и анатомической рукояткой пистолетного типа. Данная схема позволила обеспечить наилучшую балансировку винтовки и её небольшой вес. Комфортная эксплуатация также обеспечена удобным расположением клавиши предохранителя и заправочного порта, спрятанного под крышкой манометра.

Комплект поставки включает в себя два штуцера-переходника для заправки резервуара винтовки с помощью заправочной станции или насоса: резьбовой и быстросъемный quick-штуцер.

За час виробництва гвинтівки поєднання ціни і якості забезпечило відмінні відгуки покупців і стійкий попит.

Компанія ZBROIA гарантує безвідмовну експлуатацію гвинтівки не менше 10 000 пострілів. Гарантійний термін експлуатації - 24 місяці.

]]>

Характеристики

Довжина дула
  • 0 мм
Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Особливості
Калібр
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!