Пневматична гвинтівка (PCP) ZBROIA Козак 450/220 (кал. 4,5 мм, коричневий)

1 відгук

Код:  71693109

Пневматична гвинтівка (PCP) ZBROIA Козак 450/220 (кал. 4,5 мм, коричневий)

1 відгук

Код:  71693109

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

18 590

Немає в наявності

5

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

"Козак 450/220" - пневматична гвинтівка з попередньою накачуванням (англ. PCP - Pre-Charged Пневматики). Проводиться у варіанті Буллпап з регульованою від 0 - 15 мм вгору щокою приклада.

Гвинтівка оснащена стволом довжиною 450 мм і має калібр 4.5 мм (.177"). Сталевий стовбур власного виготовлення має 12 нарізів. Компактний і легкий саундмодератор стовбура, інтегрований з кожухом ствола і володіє відмінною ефективністю. Конструкція та технологія виготовлення гвинтівки дозволяє отримати стабільну точність пострілу. Поперечник розсіювання при стрільбі на 30 м не перевищує 20 мм.

Резервуар високого тиску об'ємом 220 см3 був розроблений фахівцями компанії спільно з профільним НДІ. Робочий тиск резервуара, коротке вбудованим манометром WIKA, 300 Бар, а перевірочне при виготовленні - 495 Бар. Вбудований високоточний редуктор, що дозволяє підтримувати задану швидкість пострілу з точністю до 1% забезпечує оптимальний витрата стисненого повітря. З цього, повної заправки резервуара вистачає на 100 повноцінних пострілів в калібрі 4.5 мм (.177"). Резервуар швидкознімний, демонтаж-монтаж виконується викручуванням резервуара.

Жорстко і точно сполучена з корпусом гвинтівки планка Picattinni, довжиною 180 мм, дозволяє з легкістю виконувати установку будь-якого оптичного прицілу.

Гвинтівка (PCP) "КОЗАК" комплектується двома магазинами барабанного типу, розрахованими на 12 куль калібру 4.5 мм (.177').

Важіль і механізм зведення зручної форми і володіє малим зусиллям взводу. Все це дозволяє проводити перезаряджання гвинтівки, не відриваючись від точки прицілювання. Ударно-спусковий механізм виконаний з високоміцної сталі, регульований, і від випадкового пострілу в експлуатації захищений запобіжником. В УСМ регулюється хід спускового гачка, зусилля на ньому і момент зриву глибина щабля спуску. Для здійснення регулювань необхідно, відкрутивши два гвинти кріплення, від'єднати ложе гвинтівки.

Надійність роботи вузлів гвинтівки забезпечується застосуванням якісної елементної бази (пружини, ущільнювальні кільця, манометр) від кращих європейських виробників. Матеріал для виготовлення металевих деталей та вузлів з Австрії.

В цілях ергономічності гвинтівки застосована схема буллпап із зручною регульованою щокою і анатомічної рукояттю. Дана схема дозволяє забезпечити найкращу балансування гвинтівки і її невелика вага 3,1 кг Комфортна експлуатація також забезпечена зручним розташуванням клавіш запобіжника (під вказівний палець) і заправного порту, захованого під кришкою манометра. Загальна довжина гвинтівки 805 мм

Комплект поставки включає в себе два штуцера-перехідника для заправки резервуара гвинтівки з допомогою заправної станції або насоса: різьбовий і быстроразъемный quick-штуцер.

За час виробництва гвинтівки поєднання ціни і якості забезпечило відмінні відгуки покупців і стійкий попит. Компанія ZBROIA гарантує безвідмовну експлуатацію гвинтівки 24 місяці.

]]>

Характеристики

Загальна довжина
  • 810
Довжина дула
  • 0 мм
Початкова швидкість кулі
Джерело енергії
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Влад Бондаренко
    Продавець: ZVEROBOY

    Чому немає інформації про прицільні пристрої

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!