Револьвер Флобера ZBROIA Snipe 3" (дерево)

Місткість барабана
Матеріал накладки на ручці

Револьвер Флобера ZBROIA Snipe 3" (дерево)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 45 оцінок )

6 730

Немає в наявності

3

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Револьвер Флобера Snipe торгової марки "ZBROIA" - це високотехнологічна продукція, яка є наслідком накопиченого досвіду в розробці та виробництві аналогічної зброї в Україні. У револьвері враховано недоліки аналогів, використано сучасні способи металообробки та загартування деталей.

Спільне виробництво України та Чехії. Чеська якість, перевірена часом в Україні!

Виробництво деталей револьвера "SNIPE" здійснюється на високотехнологічних верстатах з ЧПУ з високою точністю і тому не вимагають додаткових доопрацювань та підгонок при складанні револьвера. Пара спусковий гачок - курок чітко підходить один до одного, що забезпечує комфортний і досить м'який, для УСМ подвійної дії спуск при пострілі.

Крім того, деталі, найбільш схильні до високих питомих навантажень, піддають термічній зональній калці струмами високої частоти (УСМ, бойок, вісь екстрактора), що забезпечує їм необхідну твердість і зносостійкість. При цьому деталі не втрачають своєї геометрії і не вимагають подальших доробок у вигляді шліфування та припасування.

Особлива увага - виготовлення стволів. Удосконалені методи свердління та дорнування стволів дозволяють забезпечити відмінну точність і купчастість влучення кулі в ціль.

Усі револьвери перед упаковкою проходять контроль відстрілом на спеціальному стенді, після чого відстрілювальна мішень додається до револьвера.

Маючи зовнішні подібності з револьвером "ALFA", "SNIPE" нітрохи не поступається за характеристиками та якістю, але значно відрізняється за ціною. І, нарешті, найприємніше - виробник забезпечує повне гарантійне та післягарантійне обслуговування. Сподіваємось у Вас не виникне потреби ні в тому, ні в іншому.

Характеристики

Калібр
  • 4 мм
Довжина дула
Початкова швидкість кулі
  • 200 м/с
Місткість барабана
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами