Приціл Discovery Optics HD 5-25x50 SFIR FFP (30 мм, підсвітка)

Приціл Discovery Optics HD 5-25x50 SFIR FFP (30 мм, підсвітка)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 51 оцінок )

19 440

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оптичний приціл Discovery Optics серії HD 5-25x50 SFIR FFP володіє високими тактичними характеристиками завдяки лінзам, виконаним з низько дисперсного скла. Всі поверхні лінз мають запатентоване покриття з покриттям ефектом Fully Multi-green Coated, що забезпечує максимальну чіткість зображення. Прицільна сітка типу Mil-Dot виконана методом гравірування на склі в першій фокальній площині (FFP), яка пропорційно масштабується зі збільшенням кратності прицілу.

Пристрій може використовуватися для пневматичної і вогнепальної зброї до 308 калібру. Вага прицілу становить 798 грам, довжина 342 мм. Діаметр об'єктива 50 мм Легкий водонепроникний корпус з авіаційного алюмінію заповнений азотом, що запобігає запотіванню лінз при перепадах температури.

Прицільна сітка

Точна Сітка DLTW FFP IR MIL володіє високою чіткістю при будь-якій кратності. А зручна розмітка дозволяє робити найтонші правки по горизонталі і вертикалі, враховуючи вплив вітру на траєкторію кулі.

Підсвічування прицільної сітки

Прицільна сітка оснащена підсвічуванням, яка має 5 рівнів регулювань яскравості та 2 кольори (червоний, зелений), що дуже зручно при полюванні з настанням сутінок і в похмурі дні. Елементом живлення виступає 3V батарейка CR2032 (у комплекті).

Змінна кратність

Приціл має широкий діапазон застосування. Кратність регулюється в діапазоні від 5 до 25 разів. Це дозволяє вирішувати різні мисливські завдання, в тому числі і стрілянину на далекі дистанції.

Відстройка від парралакса

Барабан для відбудування від паралакса дозволяє здійснювати регулювання від 10 ярдів і до безкінечності (розташований під ліву руку).

Барабани поправок

Тактичні барабани поправок у вертикальній і горизонтальній площині мають крок 1/10 MIL і дозволяють зміщувати сітку до 60 MOA.

Корекція діоптрій

Кільце налаштування діоптрій на окулярі дозволяє регулювати чіткість зображення в діапазоні +/-2 діоптрія, тим самим пристосовуючи приціл до особливостей зору стрільця.

Комплектація прицілу

Приціл Discovery Optics HD5-25x50 SFIR FFP укомплектований сонцезахисної блендою, захисними заглушками на об'єктив і окуляр, і серветкою для догляду за оптичними лінзами.

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 30 мм
Діаметр передньої лінзи
  • 50 мм
Барабанчики поправок, ціна поділки
  • 1/10 MIL
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами