Пневматичний пістолет SAS P210 Blowback Sig Sauer P210 Зіг Зауер блоубэк газобалонний CO2 120 м/с

7 відгуків

Код:  75557238

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет SAS P210 Blowback Sig Sauer P210 Зіг Зауер блоубэк газобалонний CO2 120 м/с

7 відгуків

Код:  75557238

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 81 оцінок )

3 055

Немає в наявності

8

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм; частина зовнішніх і внутрішніх елементів, а також деякі деталі механізму виконані з якісного пластика). Довжина виробу 214 мм, вага 0.92 кг
  • Обладнаний блоубэком (blowback), тобто при кожному пострілі затвор здійснює рух назад для реалістичнішої імітації стрільби з вогнепальної зброї, а також автоматично зводить курок.
  • По закінченні боєприпасів SAS P210 Blowback стає на затворну затримку (затвор фіксується в задньому положенні).
  • Початкова швидкість кулі становить 120 м/с.
  • Місткість 18 сталевих кульок.
  • Одного балона вистачає на 80 пострілів (дані приблизні).
  • Передбачено регулювання прицільної планки.
  • Пістолет оснащений повноформатним магазином.
  • SAS P210 є пневматичної версією вогнепальної пістолета Sig Sauer P210 Legend від компанії SIG Sauer GmbH.
  • В комплекті інструкція на російській мові.

Пістолет P210 Blowback (2370.14.32) оснащений системою Blowback, затвор і важіль затворної затримки в цій моделі рухливі. Завдяки системі Blowback цю модель одинарної дії потрібно буде зводити тільки при першому пострілі, при подальшої стрільби затвор, що відкидається назад, буде зводити курок автоматично. По закінченні стрільби, коли отстрелян останній кульку в обоймі, спрацьовує функція постановки на затворну затримку. По-перше, це дає стрілку можливість відразу побачити, що магазин спорожнів, а, по-друге, після заміни магазину і натискання на важіль затворної затримки, затвор повертається в переднє положення, автоматично дослав у стовбур кульку.

Незважаючи на наявність блоубэка, який відбирає частину енергії на відкидання затвора, пістолет видає 120 м/с і вважається потужним серед покупців. В деяких відгуках навіть вказується швидкість на рівні 130-135 м/с після перевірки хронографом.

З достоїнств пістолета також називають регульовану прицільну планку й чітку фіксацію запобіжника з клацанням. Як і бойової оригінал, пістолет ергономічний і зручно сидить в руці, а великий задній виступ ("бобровий хвіст") надійно захищає руку стрілка від руху затворної рами і ударів головки курка.

 

Про прототипі

Компанія SIG, або Schweizerische Industrie Gesellschaft (Швейцарське промислове суспільство - ньому.) була заснована в 1853 році (перша назва була Schweizerische Waggon Fabrik, швейцарський вагонний завод, але в 1860 році з отриманням першого військового контракту, компанія перейменовується в SIG) і виконувала замовлення швейцарського федерального міністерства оборони на постачання гвинтівок. В середині ХХ століття Швейцарія приймає нові закони, спрямовані на підтримання нейтралітету і суттєво обмежують експорт зброї швейцарськими компаніями. У зв'язку з тим, що сам по собі швейцарський ринок зброї занадто малий, щоб виробництво складних систем озброєння було економічно виправданим, тим більше що сама швейцарська армія потребувала простому нескладному зброю, компанії довелося шукати собі закордонного виробника. Такий партнер був знайдений в особі німецької фірми J. P. Sauer & Sohn, на потужностях якого SIG стала випускати розроблені нею конструкції і безперешкодно експортувати їх в інші країни. Так, в 1970 році народилася марка зброї SIG-Sauer.

Пістолет SIG 210 був прийнятий на озброєння швейцарської армії в 1940-х в якості заміни застарілого Pistole Modell 1906/29 системи Люгер, який мав дуже точною стрільбою. В ході відбору було оглянуто і відкинуто велика кількість зразків різних виробників, в тому числі і від компанії SIG, проте в кінцевому підсумку було прийнято рішення зупинити вибір на ньому за умови доопрацювання. В результаті була створена модель, сумістив в собі високу точність стрільби та зручності утримання з практичністю і простотою в обігу. Для цивільного ринку зброї привласнили позначення P210. Пістолет повністю виготовляється із сталі високої якості, володіє високою надійністю роботи і великим службовим ресурсом.

Модифікація Sig Sauer P210 Legend, пневматичної версією якого і є SAS P210, являє собою нову модифікацію SIG P210 німецького виробництва. Модель має високу якість виготовлення, відрізняється точністю стрільби, порівнянної з передовими зразками спортивних пістолетів даного калібру, а також оснащена однією з кращих по ергономіці рукояток серед сучасних самозарядних пістолетів.

Про бренд

Модель виробляється на потужностях тайванського заводу на замовлення великого українського дистриб'ютора.

Комплектація

  • Пістолет
  • Ключ для поджатия балона CO2
  • Інструкція російською мовою
  • Упаковка
(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектаціїю при оформленні замовлення.)
 


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Особливості
Тип боєприпасів
Калібр
Запобіжник
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 7

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!