Приціл оптичний Hawke Endurance 30 1.5-6x44 (L4A IR Dot)

Максимальна кратність, х
  • 1.5

Приціл оптичний Hawke Endurance 30 1.5-6x44 (L4A IR Dot)

Продавець:Travel Ukraine

4.7/5  ( 279 оцінок )

11 316

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Серія оптичних прицілів Hawke Endurance 30 - створено для стрільби на великі відстані і буде цікава в першу чергу мисливцям на велику дичину. Приціли Hawke Endurance 30 мають ударостійку, монотрубную, водонепроникний, азотонаполненную  конструкцію, що дозволяє встановлювати їх без обмежень на будь-який тип ручного стрілецької зброї, не залежно від величини і характеру віддачі. Приціли мають діаметр трубки 30 мм, що забезпечує значно більший діапазон введення поправок по вертикалі і горизонталі. Набір класичних мисливських сіток з плавним регулюванням підсвічування забезпечить вдалий результат полювання в будь-який час доби.

 

Для оптичного прицілу однією з основних характеристик є якість самої оптики. Ахроматичний об'єктив з повним багатошаровим просвітленням високої інтенсивності (16 шарів) мінімізує оптичні спотворення і передає чітке і ясне зображення при будь-якому збільшенні.

 

 

Ударостійкий корпус виконаний у вигляді монолітної алюмінієвої труби, в якій надійно закріплені всі оптичні елементи. Конструкція відмінно справляється як з різновекторної віддачею пружинно-поршневої пневматики, так і з віддачею вогнепальної нарізної і гладкоствольної зброї великих калібрів. Корпус покритий двостороннім матовим покриттям чорного кольору методом анодування. Зовні покриття не стирається і перешкоджає появі подряпин. Всередині покриття розсіює світло і не дозволяє поширюватися відблисків і переотражениям. Кільце трансфокатора має стильну і разом з тим зручну профільовану накатку для зручності зміни збільшень. Корпус герметичний, захищений від попадання води і наповнений сухим азотом щоб уникнути запотівання оптики зсередини при перепаді температур. Приціл комплектується металевими захисними кришками об'єктива і окуляра типу Flip-UP, які надійно захистять їх від пошкоджень. Кришки нагвинчується з допомогою спеціального інструмента, що поставляється в комплекті, і можуть бути встановлені також і поверх захисної бленди.

 

 

У комплекті з прицілом поставляється захисна бленда, яка запобігає попаданню прямих сонячних променів, переотражение небажаних відблисків і намокання об'єктива під час опадів. 

 

 

Приціли мають попередню заводську відбудову паралакса на 100 ярдів. Для швидкого наведення різкості на мета передбачена система фокусування Fast Focus на окулярі.

 

 

Барабани введення поправок по вертикалі і горизонталі мають низький профіль і ціну кліка 0.25 МОА. Вони виконані на подобу тактичних, що дозволяють вводити поправки по ходу стрільби. Разом з тим для захисту від зовнішнього середовища барабанчики все ж заховані під алюмінієві закручені кришки.

 

 

L4A IR Dot - це класична мисливська сітка. Бічні товсті лінії дозволяють вести велику рухому мішень і постійно тримати її в полі прицільного пострілу, разом з тим, тонкі внутрішні лінії дають можливість точної фіксації прицілу на більш дрібних ділянках мети. Центральна точка з червоним підсвічуванням - для швидкого і точного пострілу в умовах зниженої видимості або відсутності часу на тривале прицілювання. Персональну адаптацію сітки під конкретну зброю і тип снаряда дозволить здійснити безкоштовний балістичний калькулятор X-ACT

 

 

Візуально оцінити зручність користування прицільної сіткою можна прямо на сайті виробника: http://www.hawkeoptics.co.uk/reticle-information.html

 

 

Значною перевагою є те, що сітка вигравіруваний на скляній пластині. Це забезпечує практично 100% захист сітки від руйнівного впливу різновекторної віддачі пружинно-поршневої пневматики. Крім того всі елементи сітки досить тонкі і не перекривають мета.

 

 

Відмітною особливістю є повністю плавне регулювання яскравості підсвічування прицільної сітки. На відміну від класичної покрокової регулювання, реостат з плавним ходом дозволить встановити саме ту яскравість, яка необхідна для успішного ведення стрільби в даний момент. 

 

 

Оптичні характеристики:

  • Збільшення, крат: 1.5-6x
  • Діаметр лінзи об'єктива, мм: 44
  • Діаметр вихідної зіниці, мм: 29.3-7.3
  • Поле зору (м/100м): 20.5-5.4
  • Видалення вихідної зіниці, мм: 102

 

Конструктивні особливості:

  • Прицільна сітка: L4A IR Dot
  • Подсветка прицельной сетки: красная с плавной бесступенчатой регулировкой яркости</li> <li style="margin: 0px 0px 0px 25px; padding: 0px; outline: none;"> Диаметр тубуса: 30 мм</li> <li style="margin: 0px 0px 0px 25px; padding: 0px; outline: none;"> <span style="margin: 0px; padding: 0px; font-family: Arial, Verdana, sans-serif; color: rgb(34, 34, 34); outline: none;">Цена деления регулировки механизма поправок, угл. мин. 1/4&quot;(0.25 MOA)@100 yds</span></li>
  • Система Coil Erector Spring для повернення механізму поправок в початкове положення
  • Відстройка паралаксу:&nbsp;попередня заводське налаштування на 100 ярдів
  • Покриття, що просвітлює, лінз: повне багатошарове просвітління (16 шарів)&nbsp;(Fully Multi coated)
  • Водонепроникна ударостійка конструкція, заповнена азотом

&nbsp;

&nbsp;

Комплектація:

  • Приціл
  • Защитные крышки на объектив и окуляр</li> <li style="margin: 0px 0px 0px 25px; padding: 0px; outline: none;"> Защитная бленда</li> <li style="margin: 0px 0px 0px 25px; padding: 0px; outline: none;"> Литиевая батарея CR2032 - 2 шт</li> <li style="margin: 0px 0px 0px 25px; padding: 0px; outline: none;"> Салфетка для протирки оптики</li> <li style="margin: 0px 0px 0px 25px; padding: 0px; outline: none;"> Инструмент для откручивания крышек линз</li> </ul>

    &nbsp;

    &nbsp;

    Довжина, мм:&nbsp;318

    Вага, кг:&nbsp;0.652


    &nbsp;

    Виробник : Hawke (United Kingdom)

    Гарантія : &nbsp;1 рік

    &nbsp;

Характеристики

Тип прицілу
Максимальна кратність, х
  • 1.5
Діаметр передньої лінзи
  • 44 мм
Віддаль вихідної зіниці, мм
  • 102
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами