Підсумок Hasta RollUp М, Coyote Brown (62 002 120)

Підсумок Hasta RollUp М, Coyote Brown (62 002 120)

Продавець:Eagle

4.1/5  ( 36 оцінок )

446

Немає в наявності

6

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Підсумок Hasta RollUp M Coyote Brown - це тактичний підсумок, який в складеному стані на ремені займає мінімум місця (прямокутник 10х9х2 см). При цьому підсумок легко звільняється однією рукою і перетворюється в об'ємний "мішок" з горловиною на закручуванні розміром 22x17x8 і вміщає в себе до 8 магазинів АК.


Підсумок можна використовувати для скидання відстріляних магазинів, перенесення патронів до рушниці "насипом", перенесення прикормки для риби, збору урожаю. Подсумок не боїться води, обладнаний отвором для зливу рідини. Можна переносити як на ремені, так і на системі MOLLE.


Матеріал - Cordura 1000D

Компанія Hasta почала свою діяльність в 2014 році в Україні і на перше місце поставила високу якість своїх виробів. Незважаючи на затребуваність максимально дешевих товарів, Hasta залишилася вірна своїм принципам і використовують виключно високоякісні комплектуючі від відомих світових виробників. А багатоступінчастий контроль якості виробництва та широкий практичний і бойовий досвід застосування виробів компанії дозволяє використовувати Hasta як професіоналами, так і просунутими любителями.

Характеристики

Розміри
  • 22 х 17 х 8 см
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами