Коліматорний приціл Hawke Reflex Dot 1x25 Weaver (12131)

Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 1

Коліматорний приціл Hawke Reflex Dot 1x25 Weaver (12131)

Продавець:Mishen

4.7/5  ( 315 оцінок )

3 600

Немає в наявності

2

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коліматорний приціл Hawke RD1x WP Digital Control - остання розробка англійської компанії Hawke. На сьогоднішній день це один з найлегших і компактых відкритих коліматорів на ринку з цифровим контролем яскравості підсвічування. Модель втілила основні переваги компанії Hawke, такі як висока якість, функціональність та помірна ціна. Дуже зручно, що на відміну від багатьох інших коліматорних прицілів даного класу, Hawke RD1x WP Digital Control поставляється вже в комплекті з монтуванням Weaver/Picatinny. Перевага прицілу коліматора Hawke RD1x WP Digital Control (Weaver) при швидкій стрільбі на короткі і середні дистанції очевидно: швидкий пошук цілі, фіксований фокус, необмежену видалення зіниці і практично необмежене поле зору. Приціли Hawke RD1x WP Digital Control (Weaver) мають надійну безвідмовну конструкцію, завдяки чому рекомендовані для використання разом з ручним стрілецькою зброєю будь-якого калібру і конструкції.

Не дивлячись на те, що поле зору коліматорних прицілів практично не обмежено, а стрілок може "вести" мета обома очима і не стільки залежати від якості оптики, як при стрільбі з оптичних прицілів, все ж компанія Hawke приділила значну увагу оптичним властивостям прицілу. Всі оптичні поверхні покриті 25-ти шаровим покриттям, що просвітлює, що, безумовно, впливає на якість зображення і сприяє більш прицільної стрільби особливо в умовах зниженої видимості.

Приціл виконаний в ударостійкому, водонепроникному, алюмінієвий корпус, що надійно захищає оптику від небажаних пошкоджень при ударах, падіннях, потужної віддачі та складних погодних умовах.

Прицільна мітка являє собою червону підсвічену точку, з регульованою яскравістю для зручності денної, вечірньої та нічної стрільби. Якщо Ви забули вимкнути підсвічування, автоматичне відключення харчування допоможе зберегти заряд батареї.

Приціл оснащений знімним кріпленням для установки на прицільні планки типу Weaver/Picatinny. Відкриті барабани введення поправок по вертикалі і горизонталі мають ціну кліка 1 МОА.

Для зручності приціл укомплектований знімною пластиковою кришкою, повністю закриває приціл під час транспортування.

Характеристики

Тип прицілу
Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 1
Підсвітка прицільної марки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами