Коліматорний приціл Hawke Sport Dot 1x30 WP (9-11mm/Weaver) (920802)

1 відгук

Код:  83736750

Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 1

Коліматорний приціл Hawke Sport Dot 1x30 WP (9-11mm/Weaver) (920802)

1 відгук

Код:  83736750

Продавець:Mishen

4.7/5  ( 315 оцінок )

948

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепер, змінюючи зброю з різними прицільними планками, не обов'язково міняти сам приціл. У даній моделі прицілу реалізована можливість установки на прицільні планки типу Weaver, Picatinny і Dovetail (9-11 mm). Крім того Hawke Sport Dot 1x30 WP (9-11mm and Weaver) має діаметр 30 мм і встановлюється на стандартному кільці, які при необхідності можна змінити на аналогічне по діаметру. Приціл є одним з найлегших коліматорів на ринку, завдяки чому ідеально підходить для дрібнокаліберних пневматичних гвинтівок, пістолетів, луків та арбалетів.

Не дивлячись на те, що поле зору коліматорних прицілів досить велике, а стрілок може "вести" мета обома очима і не стільки концентруватися на оптиці, як при стрільбі з оптичного прицілу, компанія Hawke Optics все ж приділила велику увагу оптичним властивостям прицілу. Всі оптичні поверхні покриті 25-ти шаровим покриттям, що просвітлює, що, безумовно, впливає на якість зображення і сприяє більш прицільної стрільби.

Приціл виконаний в ударостійкому, водонепроницаемомполикарбонатном корпусі з матовим покриттям, що надійно захищає оптику від подряпин, небажаних пошкоджень при ударах, падіннях, віддачі, і складних погодних умов.

Прицільна мітка являє собою чітку виразну червону підсвічену точку, з регульованою яскравістю для зручності денної, вечірньої та нічної стрільби. Величина прицільної точки всього 4МОА, що позитивно позначається при наведенні на малі віддалені мішені, коли прицільна марка могла б перекривати саму мету.

Приціл оснащений знімним кільцем для установки на прицільні планки типу Weaver/Picatinny і Dovetail (9-11 mm). Барабани введення поправок по вертикалі і горизонталі мають ціну кліка 0.5 МОА і заховані під алюмінієвими закручуються кришками.

Коліматорний приціл дозволяє наводити зброю на ціль за світної точки-мітці, спостерігаючи за об'єктом обома відкритими очима, що дуже зручно при стрільбі по рухомій цілі. Ви одночасно спостерігаєте за метою і наведіть на неї зброю. Стрілянина на полюванні спрощується, а головне — стає більш точною, ніж із звичайним механічним прицілом. Коліматорні приціли значно спрощують і прискорюють процес прицілювання, так як необхідно тільки поєднати марку і мета. Прицільна марка не закриває мета. Ці достоїнства роблять коліматорні приціли особливо привабливими для осіб, які не мають досвіду стрільби і практично ідеальним прицілом для пневматичної і метальної зброї середнього і близького радіусу дії.

Характеристики

Тип прицілу
Кріплення в комплекті
Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки