Патрон Флобера RWS Dynamit Nobel Kurz (Німеччина) шт.

Патрон Флобера RWS Dynamit Nobel Kurz (Німеччина) шт.

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

12

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Dynamit Nobel Kurz — патрони Флобера німецького виробника RWS, який виготовляє патрони для мисливських рушниць, дробові патрони, кулі для пневматичної зброї і патрони кільцевого запалення. Німецьке виробництво досить давно славиться якістю виготовлених виробів і точністю виробництва.

Купити патрон Флобера в Україні, можна в будь-якому інтернет-магазині, який займається спортивними товарами або товарами для активного відпочинку і туризму якщо вам виповнилося 18 років. Перебуваючи у вільному продажі, зброя під патрон Флобера є відмінним засобом для тренувальної стрільби і отримання додаткових навичок поводження зі зброєю.

Калібр патрона Флобера 4 мм. Це патрон з кільцевих займанням, який підходить для всіх револьверів і пістолетів Флобера, представлених в нашому магазині. Від інших існуючих патрон Флобера відрізняються відсутністю капсуля як такого, а ударний склад запресований в донце гільзи, яка виготовлена з м'якого металу. Куля патрона свинцева, сферичної форми. Варто відзначити, що патрони не мають достатньої потужності і можуть використовуватися поза спеціалізованими тирами і полігонами і до категорії боєприпасів не відносяться.

Якщо Ви вирішили купити патрони Флобера в інтернет-магазині, то ви потрапили за адресою. Наш магазин є підрозділом виробничої компанії ZBROIA®, яка спеціалізується на виробництві зброї під патрон Флобера.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення