Ніж Ganzo G7482 помаранчевий (G7482-OR)

Довжина клинка, мм
  • 89

Ніж Ganzo G7482 помаранчевий (G7482-OR)

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 354 оцінок )

734

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж — це предмет, без якого просто не обійтися ні в побуті, ні під час відпочинку. Ножі є в кожному будинку, але для людей, які люблять вільний час проводити на природі, не досить функціональності звичайного кухонного ножа. У кожного рибалки, мисливця, туриста обов'язково повинен бути хороший складаний ніж, який зручно взяти з собою в будь-яку подорож, і який допоможе в польових умовах вирішити питання приготування їжі, роботи зі спеціальним спорядженням, облаштування наметового табору і багато інших.

Компанія Ganzo спеціалізується на випуску туристичних, мисливських, рибальських ножів, а також мультитула і точілок. Кожен з перерахованих предметів займе гідне місце в переліку похідного спорядження і допоможе зробити відпочинок більш комфортним. Але головна перевага продукції Ganzo перед товарами інших виробників полягає в тому, що при порівнянному рівні якості, ціна Ganzo істотно більш демократична. Власники компанії поставили перед собою і командою своїх однодумців досить складне завдання: зібрати все краще, що вже реалізовано у виробництві ножів, точілок і мультитула, доповнити ці технології власними технічними розробками і, використовуючи тільки матеріали високої якості, випускати доступну за ціною продукцію. Здавалося б, що категорії ціни і якості повинні перебувати у обратнопропорциональной залежності, але компанії Ganzo вдалося довести на практиці, що і продукти високої якості можуть бути недорогими.

Ножі Ganzo – відмінний вибір, якщо вам потрібен хороший ніж для повсякденних задач: якісна сталь, універсальний і практичний матеріал рукоятки, надійний і зручний замок леза.

Багато моделей ножів Ganzo являють собою репліки добре відомих ножів від топ-виробників, які давно і міцно зміцнилися на світовому ринку. Вони ні в чому не поступаються за якістю своїм праобразом. Більш того, деякі з ножів інженери компанії Ganzo навіть змогли ще більше вдосконалити, завдяки чому вони зайняли верхні позиції в рейтингу популярності серед покупців у всьому світі.

Компанія Ganzo продовжує випускати зручні і красиві складні ножі. Модель Ganzo G7482 орієнтована на потреби туристів, любителів полювання і рибалки. Це практичний ніж з нержавіючим клинком. Він виконаний з якісної за своїми характеристиками марки сталі 440С. Це нержавіючий метал з досить високою твердістю, щоб зроблений з нього ніж міг довго зберігати гостроту заточки. До речі, лезо цілком заточене гладко. Цей тип заточення ще називають plain. Він оптимально підходить для розрізання продуктів харчування, будь-яких інших матеріалів з однорідною структурою. Помимо того, форма клинка такова, что на его конце имеется острый кончик, который удобно использовать для небольших точных надрезов. Размер по длине клинка равен 8,9 см. При этом, толщина равна 3 мм, что также повышает прочность ножа. Ведь лезвие такой толщины подходит для работы с твердыми материалами. Поверхность ножа блестит на солнце, но не является полностью глянцевой на солнце, поскольку металл отшлифован жесткими материалами, которые оставили на его поверхности мелкий штриховой узор.

Рукоятка ножа Ganzo G7482 изготовлена из материала G10. Это стекловолокно, которое легко формуется и окрашивается практически в любой цвет. При этом, от пластика оно отличается повышенной прочностью и стойкостью к выгоранию, высоким или низким температурам, прочим негативным факторам. Чтобы нож не выскальзывал из влажных рук или рук в перчатках, на накладки нанесена текстурная накатка. Также с одной стороны рукоятки прикручена стальная клипса, которая служит для закрепления ножа на ремне или в кармане. Имеется и сквозное отверстие для продевания в него темляка.

Поскольку данная модель ножа — складная, в него встроен замок, повышающий надежность использования клинка. В данном случае применяется Auto Lock. Особенности его конструкции позволяют открыть нож, когда одна рука занята. Причем, клинок надежно фиксируется в крайнем положении и не может сложиться во время использования ножа.

Особенности:

  • карманная модель ножа;
  • для лезвия ножа использована сталь 440С;
  • твердость сплава составляет 58HRC;
  • длина лезвия Ganzo G7482 — 8,9 см;
  • вариант заточки режущей кромки — plain;
  • накладки для рукоятки сделаны из стеклопластика G10;
  • предусмотрено три варианта цвета;
  • вбудований фіксатор леза Auto Lock;
  • ніж важить 134 грами.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».