Ніж фіксований Mora Basic 511 LE 2017 (довжина: 206мм, лезо: 89мм), жовтий

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89

Ніж фіксований Mora Basic 511 LE 2017 (довжина: 206мм, лезо: 89мм), жовтий

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 117 оцінок )

240

Немає в наявності

2

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Презентована модель від компанії Mora Basic 511 відноситься до версії 2017 року – це вдосконалена модель вже прославився і дуже затребуваного ножа шведського виробництва. Бэйсик 511 Лімітована версія 2017 року, стане в нагоді для більш широкого класу користувача, так як відмінно підійде для туризму, застосування у робочих сферах, але і для інших ситуацій. За рахунок того, що ніж є фіксованим він розрахований на опір великим навантаженням.

Для того щоб виготовити клинок виробник вибрав нержавіючу сталь з високим вмістом вуглецю. Завдяки такому складу клинок став більш твердим, що дозволило залишатися заточуванні ідеальної протягом тривалого часу. Особливістю даної сталі є те, що вона сприйнятлива до вологому середовищі, тому клинок після використання бажано протирати насухо. Також виробником зазначається, що ніж спеціально зроблений не відшліфованим, це зроблено для того, щоб у користувача не вийшло висікти іскру з допомогою кресала.

Рукоять лімітованого ножа виконана з високоміцного полімеру, з прогумованою поверхнею, для забезпечення не вислизання з долоні навіть з підвищеною вологістю. Для захисту пальців від леза, на кінці рукоятки є спеціальний виступ, точно такий же, але меншого розміру передбачений і з іншого боку рукоятки.

Для забезпечення безпечного транспортування разом з ножем йдуть пластикові піхви, в які він щільно сідає. Піхви виготовлені з міцного екологічно безпечного пластику, точно такого ж кольору, як і вставки на рукоятки ножа.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал ручки
  • Пластик
Додаткові характеристики
  • Ножны в комплекте
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».