Ніж складаний Ganzo G7321 (довжина: 215мм, лезо: 95мм, сатин), помаранчевий

2 відгуки Код:  150250353
Матеріал клинка

Ніж складаний Ganzo G7321 (довжина: 215мм, лезо: 95мм, сатин), помаранчевий

2 відгуки Код:  150250353

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 117 оцінок )

660

Немає в наявності

13

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Функціональна за формою модель, що володіє чудовими технічними характеристиками – це складаний ніж Ganzo G7321. Дана модель підійде для широкої сфери завдань, поставлених рибаком, мисливцем, спортсменом або туристом. Відразу після своєї появи він отримав багато позитивних відгуків, так як дійсно вийшов практичним і надійним. Індивідуально для даної моделі була розроблена сучасна форма і дизайн, що виділяє його серед аналогів.

Металевий сплав, використаний для Ganzo G7321 – це нержавіюча сталь марки 440С. Серед свого класу, дана сталь може похвалитися поліпшеною якістю і більш збалансованим співвідношенням елементів, завдяки яким ножу не потрібно сильного догляду, але мінімально потрібно іноді протирати клинок від бруду і вологи, щоб зберегти його оригінальну заточку і зовнішній вигляд.

Рукоятка виконана з добре відомого склопластику G-10, і представлені в 3-х кольорах. Для більш зручного утримання ножа в руці, накладки мають унікальну текстуру. Матеріал накладок дуже якісний і забезпечить користувачеві тривалий термін використання і збереження оригінального кольору. Для фіксування використовується механізм Liner Lock. На п'яті ножа розмістилося отвір для аксесуарів, таких як, темляки, металеві підвіски і паракорд.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Загальна довжина, мм
  • 215
Колір
  • Помаранчевий
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Олексій Богуславський
    Відгук від покупця. Продавець: ua-club

    Товар:
    В целом все замечательно при учёте цены.
    Рукоять цепкая,насечка на клинке может быть и злее. Но вот отверствие и лайнер довольно острые,хоть это и не минус. Механика хорошая не смотря на латунные шайбы. Режет лихо,бреет легко. Нож сам по себе очень удобный. Второй специфический момент заключается в изначальной позиции клипсы,она возле осевого винта. Не у всех есть торксы чтобы переставить. Минусом обозначу угол заточки(сведение на глаз в 0.5-0.3мм),с одной стороны угол большой,а с другой маленький НО режет аки лазер. Сталь простенькая,но это скорее плюс.
    Сервис:4/5
    Обработали быстро, перезвонили. На следующий день уже забирал посылку. Жаль что не положили сертификат о не принадлежности к ХО,хоть и просил

    Переваги:
    Цена,качество изготовления и обработки,удобность в использовании. Даже мешочек есть
    Недоліки:
    Выдержка угла режущей кромки и отсутствие сертификата в посылке
  • Володимир Різун
    Відгук від покупця. Продавець: ua-club

    Повністю задоволений товаром і обслуговуванням.

    Переваги:
    Добра якість, відповідна ціна.
    Недоліки:
    Лезо трохи не по центру.

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».