Ніж складаний керамбит SPYDERCO VG-10 (довжина: 170мм, лезо: 60мм), чорний

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 60

Ніж складаний керамбит SPYDERCO VG-10 (довжина: 170мм, лезо: 60мм), чорний

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 120 оцінок )

650

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів гарантії від продавця Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кращий в своєму роді складаний ніж від американської компанії Spyderco, з представленої модель ножа керамбита VG 10. У представленої моделі є дуже великий спектр можливих переваг, які більш точно розписано нижче в описі. З короткого огляду ножа, можна сказати, що модель ножа, а саме його клинка, володіє чудовими якостями стійкості до утворення корозії і сколюванню. Розглядаючи приклад замку фіксації – найкраща і найбільш надійна система, що дозволяє як надійно фіксувати, так і закривати лезо при цьому складаючись в рукоятку. Накладки рукоятки мають хороші серед аналогів переважні якості, практично до всіх шкідливих впливів, наприклад, підвищення і пониження температури, стійкість до збереження первісного кольору, мікро текстурована поверхня, дозволить надійно утримувати ножа в руці. Також для різноманітності функцій, ніж оснащений сталевий кліпсою, з можливістю пере встанавлення на протилежну сторону, на якій передбачені отвори. Клинок легко витягується з рукоятки, за рахунок невеликого отвори біля основи, що дозволяє відкрити ніж із застосуванням однієї руки, при цьому не займаючи іншу. На торцевій частині є великий отвір діаметром 13мм, і називається, як пальцеве отвір, яке потрібно для правильно утримання ножа в руці.

Форма клинка схожа на кіготь, дозволяє розширити застосування на мисливську сферу, на рибальську, садівничу і т. д., і стане просто хорошим помічником в усіх важливих справах.

Практичний в конструкційному вирішенні ніж, володіє незвичайною і вузькопрофільним типом клинка, що дозволяє використовувати для його виготовлення якісний і дуже міцний матеріал. Для виготовлення використовувався надійний і в теж час міцний металевий сплав – VG-10.

Марка стали VG-10 розроблялася спеціально інженерами японської компанії «Takefu Special Steel Co., Ltd.», для того щоб виробляти ножі і просто використовувати як особисту запатентовану сталь для ножовий промисловості. Розробка даної стали стала настільки успішною, що наслідком використання, стало не тільки особисте застосування, але і розширилася до величезних масштабів, і яку стали використовувати гігантські промисловості для своїх цілей, тим самим виробляючи якісні ножі. Серед відомих компаній, які використовували і в даний час використовують сталь VG-10 – це компанії гіганти, продукцію яких можна придбати у нас в інтернет магазині, а саме купити ножі Cold Steel, купити ножі Browning, купити ножі SOG і безліч інших компаній, таких як Camillus, Tojiro, Kasumi, Mcusta, Fallkniven і т .д., не вважаючи навіть приватних світових дизайнерів ножового мистецтва з усього світу.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 60
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Загальна довжина, мм
  • 170
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».