Ніж складаний Skif Plus Splendid (довжина: 200 мм, лезо: 85мм), помаранчевий

1 відгук Код:  150257409
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85

Ніж складаний Skif Plus Splendid (довжина: 200 мм, лезо: 85мм), помаранчевий

1 відгук Код:  150257409

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 120 оцінок )

237

Немає в наявності

5

Гарантія. 14 днів гарантії від продавця Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

У компанії Скіф Плюс знайдеться безліч ножів, які володіючи всіма оптимальними параметрами для роботи стають кишеньковими помічниками на кожен день. Бренд відомий широким асортиментом, якісним виконанням і відмінним стилем. На сайті нашого інтернет-магазину 070 ви знайдете самий зручний і прийнятний ніж від торгової марки Skif Plus.

Splendid - це ще одна практична модель складного ножа на кожен день. Універсальна форма клинка, комбінація слабовогнутых спусків і вістря роблять його відповідним навіть для таких робіт як нарізування хліба, розпечатування конвертів. На риболовлі завдяки такому клинку ви з легкістю зможете підняти край палиці.

Сталь, з якої виготовлений клинок володіє відмінними ріжучими властивостями. Вона легко точиться, володіє твердістю 54-56HRC, а при цьому важить всього 100г. Точиться використана сталь дуже просто, за допомогою кишенькової точила у дорозі або точильного верстата на дому.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85
Матеріал ручки
  • Пластик
Додаткові характеристики
  • С клипсой
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Игорь Жовторипенко
    Відгук від покупця. Продавець: ua-club

    Продавать не умеет считать прислал один нож когда я заказывал два А оплата как два ножа!

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».