Складаний ніж Victorinox RANGERGRIP 178 One Hand 0.9663.MWC4

Довжина клинка, мм
  • 130
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox RANGERGRIP 178 One Hand 0.9663.MWC4

Продавець:BLAST

4.3/5  ( 477 оцінок )

2 014

Немає в наявності

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Швейцарський ніж Victorinox Rangergrip 0.9663.MWC4 – ексклюзивний подарунок для кожного цінителя високої швейцарської якості. Складаний набір виконаний в оригінальному дизайні. Оснащений великим клинком, який стане для Вас надійним помічником. До того ж має спеціальну серрейторную заточку, що дозволяє легко різати канати, стропи та інші тканини. Різальна пилка по дереву чудово розпиляти дерево невеликого діаметру. В ремонті для згинання дроту підійде спеціальний інструмент. Викрутки легко закрутять і відкрутять кріпильні вироби. А вот специальные открывалки для консервных банок и бутылок пригодятся Вам, к примеру в командировке или же туристическом походе. Так же, Victorinox Rangergrip 0.9663.MWC4 содержит и такие стандартные элементы как пинцет и зубочистка. Модель надёжна и долговечна в использовании. Ведь, изготовлена из нержавеющей стали с высокопрочными пластиковыми накладками. Для удобного использования рукоятка дополнительно имеет и специальные противоскользящие вставки. В Украине официальный дилер Victorinox (Викторинокс) –.Поэтому, все ножи у нас на 100% оригинальные. Так що поспішайте придбати справжній Victorinox Rangergrip 0.9663.MWC4.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 130
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Поліамід
Вага, г
  • 187
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».