Отзывы покупателей о Сумка - кобура тактическая для скрытого ношения Yakeda KF-088 EDC 1000D black

2 отзыва Код:  174585587
Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • andriysolodovnyk
    Отзыв от покупателя. Продавец: goodswell

    Носив "M-TAC СУМКА-КОБУРА ПЛЕЧОВА" бракувало вільного простору. приглядався до "Protector Plus X211"(його копіяК0079Колибри), "Protector Plus X224" - тобто з кишенею з внутрішньої сторони.

    Довго приглядався альтернативи у такому розмірі не знайшов і щоб я не писав далі сумка варта уваги.


    Плюси:

    -можна розмістити А4 але не в відділені котре начебто для цього призначене там листок мнеться навіть у файлі

    -Діставши додатковий пасок можна носити різними способами, як рюкзак, сумку планшет і додатково фіксувати, як у моделях "Protector Plus X211"(його копія К0079Колибри має багато коментарів), "Protector Plus X224"


    Мінуси, котрі однозначно вирішаться з придбанням велкро чи пластикових органайзерів:

    -6.67" смартфон в чохлі книзі поміщається в верхню з ліва організаційну кишеньку

    - Хотілось би більше організації місця для дрібних предметів, хоч моя стара сумка зайшла у нову зі свистом, витягши речі з "M-TAC СУМКА-КОБУРА ПЛЕЧОВА" хоч і дещо насипом, але все завжди на своєму місці, я не зміг вирішити де зберігати карточки, документи та гроші, прийдеться носити гаманець, котрий теж немає де зафіксувати у сумці

    - Павербанк, зарядний від прикурювача і блютуз гарнітуру я раніше зберігав у відділені з замочком, а тут вони заледве розмістились у двох відділеннях з сіточкою,
    - налобний ліхтарик теж лише у органайзері зберігати, кейс з набором поляризаційних накладок для окулярів для водія теж насипом розмістився.

    - Однозначно бракує відділення на замочку для зв'язки ключів



    - Оскільки по роботі інколи потрібно скористатися іншими авто і щоб елементарно десь щось підкрутити чи відремонтувати в екстренній ситуації, маю мультитул, маленький розвідний ключ до 24мм і придбав для цього рюкзака "Набір інструменту Toptul 1/4" 41 шт. 12 г (GADW4502)" і все це теж без органайзера теж НАСИПОМ.

    Достоинства:
    розміри і місткість
    Недостатки:
    бракує відділень в котрих надійно фіксуватимуться і зберігатимуться речі, потрібно зберігати ВСЕ НАСИПОМ
    • Андрій

      "Молле" з боків не зовсім молле верхня стрічка не входить в розмір системи. Не розумію навіщо

  • Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: goodswell

    Сумка взяв як проміжну ланку між сумкою-месенджером та міським рюкзаком.
    Упаковка. Сумка запечатана у герметичний поліетиленовий пакет з герметичною застібкою та пакетиком силікагелю. На пакеті надрукований фірмовий логотип та неклеєний технологічний штрих-код. До сумки прикріплено дві фірмові картонні етикетки.
    Запах. При розпаковці спочатку відчутно запах, схожий на запах нового гумового надувного матраца з тальком. Запах вивітрюється швидко, поки розглядав сумку, запах щез.
    Матеріал. Зовнішня частина сумки з міцної матової/неблискучої кордури, внутрішня частина та підкладка - з тонкої кордури. Усі технологічні стики обшиті стрічкою. Підкладка геть усюди, одинарну тканину знайти не вдалось. На зовнішній поверхні на велкро прикріплено силіконову емблему фірми.
    Відділення сумки:
    1. Перше відділення - відкрите, зовні має поверхню, яка має зменшити перегрів пуза чи спини. Всередині відсіку практично на всю площу поверхні з боку інших відсіків нашито велкро. Найнижчі краї відділення висотою приблизно 2/3 від верху, верх застібається на кнопку. Знизу справа та зліва - пластикові петлі, куди пристібається карабін лямки. У транспортному положенні лямка захована у цей відсік. Сама лямка достатньо довга, щоби облягти плече габаритного дядька. Приблизно у середній частині лямки з боку тіла вшито сітку для зменшення перегріву. В лямку вшита стропа шириною 5 см, яка закінчується пластиковим карабіном. Застібнув карабін в одне з пластикових кілець, посмикав - ніби міцно усе виконано. На лямку з кожного кінця для кріплення всячини нашито стропу, резинку і знову стропу.
    2. Вантажне відділення. Зверху над відділенням ручка для переноски, обшита також матовою кордурою. З боку пуза у стінку відділення вшито піну, а на стінці - кишеня з 5-сантиметровою резинкою для фіксації планшета/нетбука. У кишеню легко зайшов та зафіксувався 10-дюймовий нетбук у неопреновому чохлі. Верх кишені обторочений резинкою і стягується по розмірах вкладення. На протилежній стінці виконано кишеню з міцної сітки. Кишеня виконана на всю стінку і застібається на зіппер. У стінку також вшито піну. Бокові стінки та дно з підкладкою, але без піни. На дні є наскрізний люверс з дренажним отвором 6 мм. Відсік розкривається до половини висоти та застібається зіппером з двома собачками.
    3. Відділення органайзера. Розкривається повністю на всю висоту двома собачками. Також можливий доступ через дві щілини на фронтовій поверхні, кажна з яких закриваються окремим зіппером з однією собачкою. На стінці з боку пуза нашито велику кишеню на всю висоту. На цій кишені нашито у середній третині два відсіки для комунікаторів та три ложемента для ручок/олівців/фломастерів. В один відсік комунікаторів зайшло 2 (два) 5-дюймових смартфони у бамперах. В інший відсік зайшло 2 (дві) маленьких кнопкових мобілки-моноблоки. У нижній третині - дві кишені з міцної сітки. На зовнішній стінці нашито дві широкі велкро шириною до 5 см. У дні відділення також розміщений дренажний люверс.
    Усі зіппери сумки у вологозахищеному виконанні. Усі стропи Молле заходять у шов або під обшивочну стрічку.

    Достоинства:
    Сумка якісна, зручна, містка
    • Владислав Стукаленко

      Какая Фурнитура здесь?

    • Костюк Віктор

      Фурнітура:
      1. Кільця пластикові.
      2. Кнопка і люверси металеві, фарбовані.
      3. Карабін ременя пластиковий з металевою защіпкою.
      4. Собачки замків металеві, фарбовані, без маркування.

      До речі, вже три місяці ношу сумку - політ нормальний, нічого ніде не повилазило і не порвалось. Сумка носиться щодня.