Пневматичний пістолет SAS Makarov KM44DHN Пістолет Макарова ПМ газобалонних CO2 130 м/с

19 відгуків

Код:  20780197

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет SAS Makarov KM44DHN Пістолет Макарова ПМ газобалонних CO2 130 м/с

19 відгуків

Код:  20780197

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

3 499

Немає в наявності

132

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм; частина зовнішніх і внутрішніх елементів, а також деякі деталі механізму виконані з якісного пластика). Довжина 160 мм, вага 0,7 кг.
  • Затворна рама в цій моделі нерухома, функція блоубек відсутня, за рахунок чого потужність пістолета вище, а вартість істотно нижче.
  • Початкова швидкість кулі 130 м/с.
  • Місткість 18 сталевих кульок.
  • Одного балона вистачає на 80 пострілів (дані приблизні).
  • Оснащений ударно-спусковим механізмом подвійної дії (одноразовим натисканням на спусковий гачок стрілок зводить зброю і потім розряджає його).
  • Ствол пістолета обладнаний системою хоп-ап (англ. Hop-up, High Operating Power, кільце з гуми або силікону з виступом, що виконує в гладкоствольних пістолетах функцію нарізів каналу ствола: кульці, що зіштовхнулася з виступом, надається обертання навколо своєї поздовжньої осі, покращуючи дальність і стабільність польоту).
  • Поставляється з повноформатним магазином.
  • SAS Makarov до дрібниць повторює став легендою бойовий пістолет Макарова.
  • Всі фахівці відзначають відмінне виконання деталей і хороша якість фарбування корпусу.
  • В комплекті інструкція на російській мові.

Пневматичний пістолет SAS Makarov (2370.14.30) - недорогий, але якісний представник газобалонної пневматики. Модель стала дуже популярною в нашій країні, не в останню чергу через те, що за своїм зовнішнім виглядом та масогабаритними характеристиками є версією вогнепального пістолета Макарова калібру 9 мм.

Пістолет SAS Makarov (2370.14.30) має хороші показники у швидкості польоту кулі, а також точності і кучності стрільби. При цьому спостерігається економна витрата стисненого газу.

Використовувані в конструкції матеріали і якість виготовлення справлять гарне враження. Зусилля на спусковий гачок додається невелике, стрілок може контролювати момент пострілу. Балон CO2 встановлюють в повнорозмірний магазин.

 

Про прототип

Модель є версією всесвітньо відомого пістолета Макарова (ПМ), поставленого на озброєння Радянської армії в 1951 році, що вже більше 60 років не сходить "зі сцени" світового пістолетобудування. Примітно, що поява пістолета Макарова витіснила з радянських збройних сил пістолети ТТ (Тульський Токарєв) та АПС (автоматичний пістолет Стєчкіна), а також револьвер системи Нагана, що був знятий з виробництва після Другої світової війни, але все ще повсюдно використовуваний, настільки розробка Миколи Макарова ідеально відповідала вимогам, що пред'являються до особистого зброї.

Пістолет Макарова без всякого перебільшення можна назвати одним з найвідоміших зразків стрілецької зброї в світі. Пістолет відомий у багатьох країнах світу як дуже надійна і проста в експлуатації зброя ближнього бою, а в 1994 році він увійшов до списку десяти кращих кишенькових пістолетів минулого століття, складений американським журналом Guns Magazine. Деякі вчені стверджують, що серед пістолетів у своєму класі його можна прирівняти до автомата Калашникова серед автоматів.

Пістолет Макарова відрізняється досить широким спектром використання. По-перше, як статусна зброя офіцера, по-друге, як зброя правоохоронних органів, по-третє, як зброя прихованого носіння для спецпідрозділів. За рахунок простоти складання і експлуатації, а також як найбільш боєздатна зброя, яка практично ніколи не дає осічку і не підводить в бою, пістолет користується абсолютною довірою спецназа та Збройних сил.

О бренде

Модель виробляється потужностями тайваньского завода KWC на замовлення українського дистрибьютора.

Комплектація

  • Пістолет
  • Шестигранний ключ для підтискання балона СО2
  • Сталеві кульки BB 250 шт.
  • Інструкція російською мовою
  • Упаковка


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Загальна довжина
  • 160 мм
Калібр
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 19

  • Шеин Валерий
    Відгук від покупця. Продавець: Альфаско

    Можно ли у вас купить обойму к нему?

    Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Примерно после 2 тісяч вистрелов стала травить обойма газ
  • Кочуровський Костянтин
    Продавець: Альфаско

    Здравствуйте, в комплекте кроме пистолета ещё что-то идёт?

  • Лучкин Михаил
    Продавець: Альфаско

    Затвор отводится?

Доступно ще 16 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!