Ніж Складаний Grand Way 6322 Acw

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85

Ніж Складаний Grand Way 6322 Acw

Продавець:VMP

4.8/5  ( 699 оцінок )

289

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж класичного дизайну. Поєднання сучасних тенденцій і нестаріючої класики. Чудовий клинок, з плоскими спусками від обуха, виконаний з високоякісної нержавіючої сталі марки 440C, збалансований склад якої забезпечує тривалу роботу без заточки, хорошу стійкість до іржі і високу міцність.

Геометрія клинка розрахована на якісний рез різноманітних матеріалів, що робить цю модель універсальним інструментом, корисним в різноманітних ситуаціях.

Рукоять з нержавіючої сталі, зі вставками з чорного дерева, посилена масивними больстерами. Дерев'яні деталі рукояті пройшли додаткову обробку і крім краси володіють чудовою стійкістю до вологи,гниття і шкідників. Приємні на дотик, неслизькі накладки мають красивою текстурою дерева глибокого темного кольору.

Осьовий гвинт дозволяє проводити регулювання зусилля розкриття клинка. Для безпечної роботи лезо замикається у відкритому положенні невибагливим і відпрацьованим у виробництві лінійним замком (Liner Lock), зручним для оперування однією рукою. Також конструкція ножа забезпечує комфортне відкривання ножа однією рукою завдяки виступам на клинку. Класичний дизайн в сучасному виконанні.

Цей ніж не є холодною зброєю, оскільки не відповідає багатьом ознаками х. о. Ключовими параметрами даного ножа є довжина леза менше 90 мм, товщина леза менш 2.6 мм, відсутність упору.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 25
Товщина клинка, мм
  • 1.9
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».