Ніж Ruike LD31-B

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85

Ніж Ruike LD31-B

Продавець:shuk

4.5/5  ( 78 оцінок )

1 268

Немає в наявності

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Ruike LD-31 точно сподобається вам, якщо необхідний невеликий за розміром інструмент, який зможе впоратися з величезною кількістю завдань. Це багатофункціональний складаний ніж, який в змозі виконувати 18 різних функцій. Основний інструмент — це сам ножа. Він має довжину 85 мм, а товщину — 3 мм. Шліфування клинка зроблена дзеркальною, а його заточка — гладка. Для даного леза, як і для всіх інших інструментів цього ножа, використовується сталь 12C27. Це повністю нержавіючий сплав, виготовлений на території Швеції, який завдяки великій чистоті від домішок має відмінні робочі якості. Зокрема, даний тип сталі загартовується до 59 HRC. Ніж утримується відкритим за допомогою спеціально вбудованого замку Liner Lock.

Крім того, модель Ruike LD-31 має і інші інструменти, які вкладені в одну загальну рукоятку. Зокрема, це невеликі ножиці, штопор, відкривачка для пляшок, яка також виконує роль прямої викрутки, інструмент для зняття ізоляції з проводів. Також у розпорядженні власника даного ножа знаходяться широке шило з отвором для шитися, спеціальний інструмент з хвилястою заточенням леза, який використовується зразок стропореза.

Рукоятка ножа Ruike LD-31 дуже проста за формою, пофарбована в чорний колір, але вона зручна і довговічна, що є важливою перевагою. Матеріалом для накладок послужив склопластик з міцної композитною структурою. Він не боїться води і сонячних променів, залишається тактильно приємний на морозі, не ковзає в руках за рахунок нанесеною на поверхню дрібної геометричної накатки. На одній із сторін рукоятки є притискна кліпса, а в торці є невеличке металеве кільце, щоб ніж можна було носити як брелок. Модель Ruike LD-31 важить 181 грам.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Загальна довжина, мм
  • 199
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».