Ніж Boker Plus CFM-A1 (01BO766)

Матеріал клинка

Ніж Boker Plus CFM-A1 (01BO766)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

2 285

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Boker Plus CFM-A1 – створений при співпраці ножового дизайнера DJ Urbanovsky і компанії Boker, і є складаний версією знаменитого ножа-танка Colubris. Клинок в стилі Wharncliffe ножа Boker Plus CFM-A1 виконаний з легованої нержавіючої сталі марки Sandvik 14C28N, відмінно чинить опір корозії і дрібному питингу. Фініш клинка – стоунвош. Клинок відкривається за допомогою підшипникової системи і фліппера. Рукоять Boker Plus CFM-A1 складається з текстурованою плашки G-10 і нержавіючої сталі. Тип замку – Frame Lock. Ніж оснащений кріпленням для зручного носіння ножа на кишені.

Эти прочные и надежные ножи производятся с 1869 года. С момента выпуска первого ножа прошло много времени и много великих событий, но и по сей день при их производстве компания руководствуется двумя ключевыми принципами – страсть и энтузиазм к экстраординарным ножам.

На сегодняшний день оригинальные ножи от Boker известны во всем мире благодаря превосходному качеству стали, а также необычному выбору материала для рукояти. Этот выбор может быть невероятен, но всегда оказывается удачным. Покупая обычный нож для ежедневного использования или же коллекционную модель, абсолютно все равно, качество ножа от Boker останется неизменным и соответствует высочайшим стандартам.

В буденності сучасної людини впевнено закріпилися складні ножі, що вміщуються в кишені штанів, куртки або невеликої сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру і функціональності.

По своїй конструкції складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений клинком з одностороннім заточуванням. Його обертання відбувається за рахунок площині рукоятки.

Характеристики

Матеріал клинка
Тип замка
  • Sub-Frame Lock
Поверхня клинка
  • Stonewash
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».