Ніж Firebird by Ganzo G727M-BK (F727M-BK)

Ніж Firebird by Ganzo G727M-BK (F727M-BK)

Продавець:SVM

4.4/5  ( 33 оцінок )

1 001

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нож Firebird 727M станет прекрасным приобретением для каждого ценителя активного отдыха на природе. Он будет одинаково полезен для рыболовов, охотников, туристов и просто компании друзей, которые отправляются на пикник. Впрочем, в городе он тоже сможет помочь выполнить многие виды работ. Удобство ножа Firebird 727M заключается в том, что это складная модель. Он без труда поместится в любом рюкзаке или даже в кармане одежды. Длина ножа в этом состоянии составляет всего 12 см. Зато при открывании его размеры увеличиваются до 21 см, из которых 8,9 см приходится на лезвие. Клинок виконаний заточуванням гладкого типу, що також впливає на його універсальність. Товщина клинка в самому широкому місці становить 0,35 див. Для його виготовлення виробники використовували одну з найбільш збалансованих марок нержавіючої сталі — 440С. Такий сплав добре протистоїть утворенню іржі і появі інших ознак корозії. При цьому, він досить міцний — 58 HRC, а також недорогий. Рукоятка ножа отримала накладки з композитного склопластику G10. Це міцний і зносостійкий матеріал, який дозволяє легко виготовити ручку ергономічної форми. Що стосується вибору кольору, то покупцям доступні кілька варіантів: камуфляжний, чорний, помаранчевий і зелений. На рукоятці кожного ножа є сталева кліпса, для пристібання до кишені або ременя, а також отвір, в який можна затягнути ремінець на руку. Оскільки ніж Firebird 727M — складний, він оснащений ефективним замком для клинка. В цьому випадку, встановлений замок AxisLock, який відомий як один з найбільш надійних.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».